Clickmed
programare rapida la medic

Cum facem diferenta? raspuns medic

Infectii urinare
Intrebare postata de angy29soul cu 14 ani in urma

As dori tare mult sa stiu cum pot face diferenta intre simpli utilizatori si doctorii cu adevarat doctori de pe acest site...spre exemplu multa lume pune intrebari destul de serioase...cred eu k nu e de glumit cu sanatatea....si primesc sfaturi si sfaturi....cum stiu ei c sa aleaga din atitea idei din care mai diverse? mai ales cei tineri...cu o experienta nu asa de bogata....care se comfrunta cu probleme de sanatate de cele mai multe ori demne de dus la doctor....cel mai bun sfat ....medicamentele nu se iau dupa ureche...iar leacurile babesti ....sunt bune....dar merita sa riscam?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum facem diferenta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

celia (acum 14 ani)

medicii sunt inregistrati si raspunsurile lor apar intr-un chenar rosu...banuiesc ca ai observat..insa aici nu poti primi raspunsuri "numai" de la medici..iti scriu oameni obisnuiti care au trecut prin asa ceva sau pur si simplu isi dau cu parerea..cand ai probleme serioase de sanatate sau nelamuriri nimeni nu te opreste sa mergi la medicul tau..ai dreptate nu e de glumit cu sanatatea dar aici nu e un spital sau cabinet medical ci doar un forum..si in afara de asta pana nu te vede si nu te consulta un medic nu are cum sa puna un diagnostic exact si sa prescrie tratament doar pe baza simptomelor!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
angy29soul (acum 14 ani)

multumesc mult de raspuns...nu stiam astazi mi am facut cont aici....si intradevar trebuie mers la medic ....nu dupa ureche....si stiu k nu e un cabinet medical...cum am mai spus cu sanatatea nu te joci....am sperat doar ca prin intermediul acestui forum si al persoanelor care trec prin ce trec eu sa ajung la un medic care sa stie ce e ala un rinichi.....si sa mi spuna si mie dumnezeule dupa atatia ani ...ce trebuie sa fac sa nu mai am durerile si starile astea....un regim alimentar adecvat a ceea ce am....si multe altele....dar am observat in decursul repetatelor mele vizite ..cea mai recenta fiin acum citeva zile k au cam uitat de ce s au facut doctori...cred k nu e numai parerea mea ci amultor altii....sa ma scuze persoanele din cadrul medical pt ceea ce spun ....nu generalizez...dar de cele mai multe ori nici macar nu m au intrebat ce simptome am.....au vorbit doar dinsii si au incercat sa ma atraga catre clinicile particulare unde profeseaza dinsii....o seara buna si va multumesc de raspunsuri

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de angy29soul
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de angy29soul
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Diabet si Nutritie MDr. Diabet si Nutritie este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Afectiunile medicale nu pot fi tratate in acest mod discutand pe acest forum. Nu se poate stabili un diagnostic, nu se poate recomanda un tratament asadar nu poate fi ameliorata simptomatologia pentru ca nu se poate decela cauza. In plus examinarea clinica a bolnavului nu poate fi substituita prin tehnoredactarea unor cunostiinte medicale dobandite pe parcursul a catorva ani buni.
Asa cum ati spus si d-voastra "nu e de glumit cu sanatatea".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Diabet si Nutritie
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Diabet si Nutritie
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Infectii urinare.

Inscrie-te aici!
angy29soul (acum 14 ani)

va multumesc mult de sfat....am fost ...am tratament ...si dupa o saptamina inca ma mai urc pe pereti de durere....nu se intreaba nimeni oare treaba e un pic mai serioasa ...si cu analize atit de superficiale nu pot gasi cauza? adik macar daca i mi nenorocesc ficatul si stomacul sa stiu ca pun la punct rinichii....dar....oricit de priceputi ar fi ei nu am cum sa ma mint singura k pentru a depista o boala de rinichi...cronica inca....sunt de ajuns singele si urina....dumneavoastra ce ziceti.....am mai citit si eu si parca nu e asa roza treaba....daca sunteti doctor ..o dorinta mare as avea si eu...si va rog sa nu va suparati pe mine...dar noua celor care nu am avut treaba cu medicina ne este tare greu sa intelegem termenii medicali....daca ni s-ar vorbi putin mai simplificat sau mai pe romineste ...poate am intelege mai mult despre ce ni se intimpla...o seara buna si ..multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de angy29soul
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de angy29soul
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adela (acum 14 ani)

Iata ca ai primit deja raspunsul. Tot ce pot sa-ti urez este sa alegi cu multa intelepciune ce doresti sa faci. In ceea ce priveste "leacurile babesti" sunt cu doua taisuri, pot fi benefice sau nu dar stiu ca medicina convetionala se complecteaza cu cea naturista.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Medicina Interna MDr. Medicina Interna este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Scopul acestui site este de informare a pacientului, de crestere a nivelului de cultura medicala. Daca o persoana crede ca se poate trata dupa sfaturile cuiva care nu a vazut-o niciodata, pe care nu o cunoaste, in care nu poate avea incredere, inseamna ca acea persoana este periculos de naiva. Este genul de persoana care poate asculta de Vecina sau de cine stie ce vraci care stabilesc diagnosticul citind in cafea, in carti. Pentru a recomanda un tratament, trebuie sa pui un diagnostic corect, altminteri tratamentul poate face rau. De exemplu, daca o persoana pe acest forum relateaza durere de spate si stie ca are spondiloza, primul meu impuls, prima mea recomandare ar fi sa ii dau un antiinflamator. Se poate ca acea persoana sa aiba ulcer gastric sau duodenal care sa penetreze in pancreas, caz in care durerea este resimtita in spate, ca si intr-o spondiloza, iar antiinflamatoarele, in acest caz ar putea declansa o hemoragie severa, chiar mortala.
Sper a ati inteles ca pentru mine si pentru ceilalti colegi de pe site Medicina nu este o joaca!!!
Tocmai de aceea ne ferim sa dam tratamente unor oameni necunoscuti, carora nu putem sa le facem inestigatii, pe care nu ii putem examina, cu care nu putem avea o discutie medicala.
Asadar, daca doriti o parere orientativa, apelati la noi, daca doriti o parere concreta apelati la medicul de familie si ulterior acesta va va indruma catre un specialist.
DACA VRETI O PARERE PARANORMALA, APELATI LA persoanele care folosesc in flacara violet!
MULTA SANATATE!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Medicina Interna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Medicina Interna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.