Clickmed
programare rapida la medic

Sindromul down

Cresterea si dezvoltarea copiilor Sindromul Down
Intrebare postata de Steluta1997491 cu 16 ani in urma

Am o nepotica care sufera de sindromul down,iar parintii refuza sa mearga la doctor,am incercat sa ii conving sa mearga dar degeaba,cat de rau poate fi pentru copil?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sindromul down"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

violeta6097418 (acum 16 ani)

Nu sunt medic, dar am mai lucrat cu copii care au acest sindrom. In mod normal, orice copil e inscris la un medic pediatru - sper sa fie si cazul nepoatei dvs. - pt. ca pediatrul isi da seama imediat de boala, nu e ceva ce sa nu se observe. Astfel, le poate face parintilor recomandari privind ingrijirea. Copiii cu sindrom Down sunt predispusi mai mult la anumite afectiuni si au nevoie de o atentie medicala speciala. Acelasi lucru e valabil si pentru educatie - exista servicii de sprijin in scoli si gradinite, care ajuta mult copilul si parintii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta6097418
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta6097418
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Biu (acum 14 ani)

Da, copilul trebuie sa mearga la medic....copiii cu acest sindrom, au nesansa sa sufere de afectiuni ale inimii, mai devreme sau mai tarziu...asa ca TREBUIE sa fie sub supraveghere medicala...Si eu sunt bunica, am o nepotica cu probleme si absolut toate testele au iesit normale...are 4 luni si inca nu=si poate ridica capsorul...nu poate manca din biberon, medicii au oprit-o de la san de la o saptamana ...cica ii producea acid reflux...asa ca i-au pus un tub in nasuc...acum au pus tubul direct in stomacel si o hranesste cu Formula...medicii spun ca probabil este un sindrom dar nu au descoperit care..despre sindromul down stiu de la fata mea, care a devenit experta in sindroame de cand merge in fiecare zi la medic....iarasi si iarasi si nu se mai termina...Mult noroc la toti copilasii....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Biu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Biu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.