Clickmed
programare rapida la medic

Labirintita

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de mikimoja cu 14 ani in urma

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI MULTE IMPLINIRI Ma numesc burlacu mihaela ,si va-m cerut parerea de cateva ori ,cu privire la ameteli.Intre timp am fost la un mdic aici in strainatate si mi-a spus ca am o boala numita LABIRINTITA ,din pacate nu prea am inteles mare lucru ce este defapt stiu doar ca este o fisura a membranei timpanului sau cam asa ceva.va rog sa imi explicai dv-stra daca este posibil si daca se trateza medicamentos sau e nevoie de o interventie .mentionez ca am facut tratament cu ARLEVERTAN10 zile dar ametelile si starile de rau pesista.Imi este frica sa mai ies din casa ca imi pierd echilibru pe strada si mi se face rau.VA ROG SA MA SFATUITI DUMNEAVOASTRA CE TREBUIE SA FAC.MULTUMESC DIN SUFLET

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Labirintita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Sheila (acum 14 ani)

Labirintita este o inflamatie a canalelor urechii interne.Aceasta inflamatie poate fi determinata de o infectie virala sau mai rar bacteriana.
Labirintita poate fi insotita de pierderea auzului temporar sau definitiv, determina aparitia brusca a vertijului.
In mod normal sunt prescrise antibiotice si pe langa acestea sedative pt reducerea anxietatii, starii de greata.
La multi ani si sanatate multa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Francisc (acum 14 ani)

Buna ziua,si La Multi Ani !Ma regasesc in manifestarile dvs. De vreo 4 zile am senzatia de ameteala , virtej,continuu.Incepand de diminieata pana seara.Intradevar , este greu sa te obisnuiesti cu asa o stare .Totusi ma bucura faptul ca nu ma doare nimic concret si nu am starile de voma si greata care insotesc de obicei virtejul.
Maine si in urmatoarele zile voi face examinari de specialitate. Va tin la curent cu evolutia starii mele .....
Multa sanatate tuturor!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
miki (acum 14 ani)

Buna ziua .La Multi Ani si dvs.Imi pare sincer rau sa aud ca si alte persoane au acest tip de ameteli ,care intradevar e groaznic .Este adevarat ca nu te doare nimic dar ,starea care ti-o da vertijul si ametelile insotite de stari de voma pana la stari de lesin ,te fac sa intri in panica ajungand pana la ati fii frica sa iesi din casa.mergeti neaparat la medic .Va doresc multa ,multa ,sanatate.Vreau neaparat sa stiu ce va spus medicu .Multumesc mult ptr comentariu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.