Clickmed
programare rapida la medic

Obezitatea

Obezitatea
Intrebare postata de andy198 cu 14 ani in urma

Am 29 ani 1.62m 82 kg si 29 de ani
intrebarea mea ar fi daca am plobleme cu obezitatea
daca da asi vrea si eu un sfat

MULTUMESC

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Obezitatea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

raluca (acum 14 ani)

Pai sa stii ca ai avea ceva probleme. La inaltimea de 1,62 ar fi trebuit sa cantaresti 56,2 - 61,7, iar tu zici ca ai 82 kg, e cam mult. Incearca sa faci sport, exclude dulciurile, abtinete atat cat poti de la paine sau paste fainoase, incearca sa mananci mai multe fructe si legume, carne la gratar si nu mai manca dupa ora 18.00. Succes.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
cristiana (acum 14 ani)

Am 37 de ani si am 84 de kg, am probleme cu tensiunea si cu tiroida vreau sa slabesc si nu stiu ce pot sa fac deoarece imi este frica sa nu patesc altceva.Vreau si eu un sfat
55

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bestiutza (acum 14 ani)

buna cristiana,

In primul rand ar trebui sa discuti cu un medic mai ales ca ai probleme cu tensiunea si cu tiroida.Problemele legate de tiroida pot duce la o astfel de ingrasare si probabil o dieta echilibrata combinata cu sport nu va avea mare efect pentru tine ci trebuie adaugat pe lista si un tratament medicamentos.
In cazul de fata sa nu te apuci vreodata sa iei pastile de capul tau de orice fel.
Nu e recomandat deloc chiar daca nu prezentai probleme.Si eu am fost tentanta de multe ori dar am lasat-o balta pana la urma.

Sfatul meu este sa te prezinti la medic eventual cu setul de analize ce-ti confirma problemele cu tiroida, presupun ca urmezi si un tratament pt tiroida si tensiune.

In general, lumea stie f bine ce este de facut pentru a scadea in greutate nu inteleg de ce tot se pun astfel de intrebari.Sunt articole f bine inchegate pe aceste site astfel incat sa iti faci o idee si un plan de actiune pentru combatarea kilogramelor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.