Clickmed
programare rapida la medic

Uter fibromatos si test papanicolau

Afectiuni uterine
Intrebare postata de gabriela784 cu 14 ani in urma

Buna ziua ,domnul doctor... doresc sa ma lamuriti si pe mine cu problema mea. ..In urma cu 2 luni jumatate ,trecute chiar... am efectuat un test papanicolau ...rezultatul a fost satisfacator pentru evaluare si celule endocervicale prezente...si negativ pentru o leziune intrapiteliala sau maligna... iar in josul paginii scrie - celule scuamoase superficiale si intermediare,endocervicale,granulocite,hematii. Ce inseamna acesti termeni si daca este ok...in termeni mai pe intelesul meu... revin la papanicolau , in urma prelevarii probei pentru papanicolau , am ramas cu o durere in susul vaginului..am facut spalaturi cu bicarbonat cu galbenele si pelin, doctorul care mi-a prelevat mi-a dat carpicon, -10 zile... am folosit 4 ovule cervucid, date tot de pe site-ul dumneavostra...pe parcurs, durerea s-a mutat pe partea dreapta si apoi spre anus... trebuie sa mentionez, ca dupa ce adormeam , si ma sculam pe la trei ,l toaleta simteam durerea ,deci numai noaptea si dimineata cand mergeam la toaleta, deci cand se implea intestinul simteam ca o apasare ulterior... in momentul de fata , durerea s-a estompat si nu mai am decat inainte de a goli intestinul ,putin ..ce doresc sa va intreb, parerile de pesite-ul dumneavostra au fost: ca din cauza speculului si valvelor folosite .... ca am avut o inflamatie care s-a accentuat dupa prelevare, ca medicul nu a avut ce sa aimi faca !... ce inseamna specul si valve? adica nu toate ustensilele sunt ok? nu au fost sterilizate sau ce? mentionez ca am analizele de sange si urina super bune... la acid uric seric mi-a iesit 6,5 si trebuia 6... am inteles ca trebuie sa mananc mai putina carne, lapte , grasimi animale.. Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce s-a intamplat de am avut atata timp durere dupa papanicolau... mentionez ca am 42 ani , o nastere normala in 1992, un avort la cerere in 1995...nu am avut durere in vagin niciodata, aproape ca si pe sotul il refuzam.. bine ca mi-a trecut... cu greu...va multumesc si va doresc toate cele bune...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Uter fibromatos si test papanicolau"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

gabriela784 (acum 14 ani)

astept raspuns cu nerabdare!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabriela784
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabriela784
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
[email protected] (acum 14 ani)

in urma unei hemoragii de aproape 3 saptamani, la consultul mdiculi e spcialitaet, mi s.a spus ca am uter fibromatos ! explicati.mi mai pe intelesul unui om care nu este de specialitate,ce inseamna acest lucru

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.