Clickmed
programare rapida la medic

Osteocondrita

Oase si articulatii
Intrebare postata de capalau cu 14 ani in urma

Sal....am cateva nelamuriri despre osteocondrita la genunchi. in 2002 am suferit o artroscopie la care diagnosticul a fost osteocondrita,dupa un an de la operatie m-am accidentat din nou la acelasi genunchi iar in anu 2006 am suferit o noua artroscopie la care mi s-a pus acelasi diagnostic(osteocondrita) dupa foarte putin timp de la operatie(4 luni) genunchiul meu se prezenta la fel(adica imi sare si se umfla pt 1-2 sapt la cel mult 10 min de alergare)si bineinteles ca intre timp celalalt genunchi a cedat si el(ruptura de menisc,la care am refuzat operatia)intrebarile ar fi: ARTROSCOPIA ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE PT OSTEOCONDRITA?
DUPA DOUA ARTROSCOPII FARA REZULTAT CARE AR FI SOLUTIA PT ACEASTA AFECTIUNE? IN CE MASURA MA VA AFECTA PE VIITOR FAPTUL CA AM REFUZAT MOMENTAN OPERATIA PT RUPTURA DE MENISC LA CELALALT GENUNCHI? si de ce nu astept orice sfat cu privire la acest subiect......mentionez ca pana la a doua acidentare am facut sport de performanta dupa care m-am retras continuuand doar foarte rar de placere si atunci cu frica si cu genunchii moi si foarte firavii.....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Osteocondrita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

IRINA (acum 14 ani)

BUNA .SFATUL MEU ESTE SA MERGI LA SPITALUL MILITAR CENTRAL LA ETAJUL 3 UNDE GASESTI O ECHIPA DE MEDICI FFF.BUNI.MAI AI SI ALTA VARIANTA PE LINGA ARTROSCOPIE CARE ESTE ......MAI BINE NU.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
capalau (acum 14 ani)

asa erau si cei de la FOISOR DE FOC unde mi-am facut prima artroscopie,la fel si cei de la un spital din spania unde am facut a doua artroscopie si nici un rezultat ...eu vreau sa stiu concret daca se mai poate recupera genunchiul macar la 75-80%,si daca da care ar fi solutia..mersi frumos pt sfatul tau....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.