Clickmed
programare rapida la medic

Virusul HPV

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de deea_sweet cu 14 ani in urma

Buna ziua.in urma cu 4 luni mi-am facut testul Babes-Papanicolau si a rezultat ca am virusul HPV,inainte de a afla acest lucru am intretinut relaii sexuale cu iubitul meu neprotezat,dar de 2 luni nu mai suntem impreuna,el intre timp s-a impacat cu fosta iubita si respectiva d curand si-a facut testul Papanicolau si a descoperit ca si ea are virusul HPV dar avem numere diferite,este posibil ca eu sa-i fi transmis lui si e mai departe?dar daca eu ii transmiteam lui nu treabubia sa avem amandoua aceleasi tip de HPV?va multumesc si va rog sa -mi raspundeti

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Virusul HPV"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Maria C (acum 14 ani)

Daca ex prietenul a avut infectia in timpul relatiei cu tine, este foarte probabil atat tu cat si actula prietena sa aveti acest virus. Consulta un medic si incearca sa faci tratament.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria C
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria C
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sheila (acum 14 ani)

Am mai discutat deja aceasta problema.Nu se poate sti de unde a plecat virusul
//sfatulmedicului.ro/comunitate/boli-genitale-feminine/virusul-hpv_20178

Mergi si dicuta cu un medic daca esti nelamurita

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 14 ani)

Nu inteleg dece,in aceasta situatie, tot femeia este cea care se invinovateste........cad acest virus este purtat de la femeie la femeie, prin intermediul barbatului. Ca tu sa te simti vinovata, ar fi trebuit cand ati inceput relatia, sa se stie ca el este sanatos cat si "fosta", atunci ai fi putut spune ca poate ai avut tu virusul, de la o alta relatie . Dar asa ,se poate admite si situatia ca ea sa fi avut virusul, el deasemeni,dar nestiind tu sa pici, in momentul cand ai facut analiza. Cand a revenit la relatia veche ,probabil spunandu-i de tine, facand analiza, a vazut ca are si ea aceasta problema........Dar nu are rost sa-ti faci atatea procese de constiinta, tu vezi-ti de sanatatea ta, mergi mai departe cu tratamentul prescris de medic. Plus ca,tulpinile acestu-i virus nu se vad la un PN, ci la testul " genotipare HPV ". Ati facut amandoua acest test ? Numai bine !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.