Clickmed
programare rapida la medic

ALERGIILE SI BRONSITA

Boli respiratorii
Intrebare postata de gege cu 14 ani in urma

AM 33 DE ANI SI SUNT ALERGICA AM O RINITA ALERGICA DE CARE NU MAI SCAP DE ANI DE ZILE AM LUAT DIFERITE MEDICAMENTE DAR TOT STRANUT TOT AM MANCARIMI DE OCHI NAS CARE CURGE MEREU ....EXISTA VACCIN PE CARE SA MI L RECOMANDATI???
COPILUL MEU ARE BRONSITA ASTMATIFORMA ...LUAM VACCINUL BRONCHO-VAXOM ......POT SA I FAC SI ALT VACCIN ANTIGRIPAL SAU ESTE SUFICIENT???.....IN FIECARE LUNA DA SEMNE DE RACEALA DAR E USOARA IN SCHIMB MI A FACUT ACUM O BRONSITA DE TOATA FRUMUSETEA CU TUSE ASMATICA CU TOT CE TREBUIE .......NU MAI STIU CE SA MA FAC???? ARE 5 ANI JUMATE STAM LA MUNTE .......

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "ALERGIILE SI BRONSITA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

elena593114434 (acum 14 ani)

In primul rand va recomand sa faceti testele alergice pentru a descoperi la ce sunteti alergica si ulterior sub indrumarea medicului alergolog se poate decide efectuarea desensibilizarii la substantele la care sunteti alergica, dar atentie acest lucru il decide numai medicul alergolog daca se poate sau nu. Un alt remediu de a scapa de alergie este sa numai intrati in contact cu substantele la care sunteti alergica. Broncho-vaxom este un un imunostimulent destul de eficient, dar care nu tine locul vaccinului antigripal. Eu va recomand sa consultati medicul de familie sau pediatrul pentru a face vaccinarea si acest vaccin poate fi facut numai cand copilul nu este bolnav.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena593114434
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena593114434
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gege (acum 14 ani)

MULTUMESC

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gege
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gege
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.