Clickmed
programare rapida la medic

Succes?

Obezitatea
Intrebare postata de user66239 cu 14 ani in urma

Buna ziua,
VA urez slabire usoara-daca se poate.As fi curioasa cine ce tratamente a urmat cu succes ?eu sant in decadere deja-probabil nu am suficienta rabdare si ambitie,dar am un !!+30kg!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Succes?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

raluca (acum 14 ani)

Cate kilograme ai mai exact?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
user66239 (acum 14 ani)

huh,e mult-95kg

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de user66239
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de user66239
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionica (acum 14 ani)

Cati ani ai si de cat timp ai aceste kilograme? Poate ar fi bine sa mergi sa-ti faci analize, poate suferi cu glanda tiroida si poate de aceea te ingrasi. Sau iti place sa mananci mult si sa nu faci sport?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ionica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ionica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adela (acum 14 ani)

NU spunetzi decat generalitatzi sau datzi tratamente de pretzuri astronomice!! Spunetzi si voi ca pentru oameni nacajitzi nu pentru imbuibatzi cu punga ce le plezneste !!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
user66239 (acum 14 ani)

Poti incerca orice daca nu ai rabdare-nu ai cumva probleme care ti-au provocat plusul?
inprimul rand trebuie sa-ti rezolvi psihic si sa fii pregatit psihic.Dupa teorie vine practica.Nu intra in diete miraculoase,incearca sa te comformezi dupa stilul tau mai apropiat.Oricum o dosociere trebuie sa faci neaparat:nu carne cu cartofi ci separat cu zarzavat sau fructe/la fel si pastele.sant multe lucruri in adancime,ce descopar intr-o carte superba!
M.TOMBAK:CUM SA TRAIM DE ANI(30lei +chelt.transport)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de user66239
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de user66239
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bestiutza (acum 14 ani)

Primul pas este sa ne ambitionam din punct de vedere psihologic.De cele mai multe ori tendinta de a ne imbuiba are la baza alte motive si totdeauna am fost de parere ca intai trebuiesc rezolvate astfel de probleme ca sa ne putem regasi amibitia pentru a urma orice dieta ne-am propune.
Ar trebui sa existe mai multe documentatie de auto-motivare decat de diete si alte minuni.

Va dau exemplul meu pentru ca am habar despre ceea ce zic si nu doresc sa dau sfaturi aiurea:

Am acumulat 30 kg in decursul a 4 ani.Desi am observat acest lucru niciodata nu am razbit cu adevarat sa combat astfel de efecte.Daca ar exista pastile de ambitie pe piata s-ar vinde mai ceva decat un vaccin de cancer.Am incercat si diete, nu pe termen lung evident pentru ca tentatiile erau la tot pasul.Am incercat sa beau apa (3 l)...sa fac sport..sa-mi fac abonament la sala...sa imi instruiesc sotul sa ma retina de la mancare :).Evident cand imi impunea asa ceva ma enervam :).

Apoi incet incet am inceput sa observ mai multe lucruri neplacute:in momentul in care ma schimbam de haine ma apuca un cumplit dezgust de a ma privi in oglinda.Eram diforma, dizgratioasa.Am incercat pe cat posibil sa evit oglinda pana cand m-am mutat cu chirie la un apartament cu 2 camere si in dormitor am descoperit ca am ditamai frumusetea de dulap format din 3 corpuri acoperite numai cu oglinda.Ca vroiam ca nu vroiam dadeam cu ochii de "imensitatea mea".Problemele de ordin fizic au aparut:balonarea...orice mancam simteam ca explodez la sfarsit, gaze interminabile, o ecografie abdominala nu am putut sa-mi fac din cauza gazelor,probleme locmotorii, probleme cu tensiunea, cu coloana vertebrala deoarece am spondiloartroza.Probleme cu sarcina desi am pierdut prima sarcina obezitatea nu are mila la acest capitol si numai mentionez ca daca totusi ramai gravida complicatiile ce se pot ivi devin mult mai periculoase atat pentru tine cat si pentru fat.
Cresterea in greutate a fost corelata cu faptul ca am luat si anticonceptionale si acestea desi nu ingrasa creeaza pofta de mancare.Mare greseala sa iau anticonceptionale din orice punct de vedere.La munca, stresul era criminal.Ma facea sa mananc de nervi intr-o zi:2snickers,2albeni,2 croissante cateodata 3 + mirinda, pepsi etc.Nu exista limite la munca in privinta mancarii.Faptul ca venea ora 12:00 devenea cel mai mare eveniment in cele 8 ore de munca.Numai zic..ca sotul oricat de mult ma iubeste imi afecta in cele din urma relatia intima.Mi-a atras atentia gentil fara sa ma supar :)dar tot nu am realizat.
Degeaba ti se spune ca trebuie sa-ti schimbi stilul de viata prin dieta si sport...eu nu agreez aceasta prima masura.Stiul de viata trebuie taiat de la radacina.Ce ti-a indus stresul asta de a manca mecanic orice?Probleme in familie, probleme cu sotul care iti spune ca esti grasa sau te intreba cand mai ai de gand sa slabesti, probleme la munca, probleme cu seful....de aici trebuie produsa schimbarea.De exemplu: eu mi-am dat demisia.Am zis ca sanatatea mea si faptul ca imi doresc un copil este mult mai importanta decat un job.De ce sa-mi tocesc sanatatea mintala cuibarindu-ma in mancare?!Schimbati-va stilul de viata din acest punct de vedere!!!elimina stresul din viata ta, invata sa faci si sa privesti lucrurile care iti fac placere!
Pe langa faptul ca mi-am dat demisia m-am prezentat si la un medic care spre fericirea mea mi-a prescris un tratament medicamentos cu reductil, siofor si normoponderal.M-am dus cantand la farmacie.Yeahhh...pastile de slabit!!!Desi am renuntat sa mai mananca haotic nu pot spune ca mi-am definit stilul de viata cu pastilele.Marea provocare incepe dupa ce termini pastilele.Dar am invatat ceva pe parcursul tratamentului mi-am dat seama in ce consta de fapt reusita: reusita consta ca prin pastile inveti sa te autoeduci..am invatat sa savurez mancarea, sa mananca incet, sa mestec lent, sa mananca portii mici.Nu va bucurati ca va taie pofta de mancare si gata..o masa pe zi si sa vedeti ce slabesc.Chiar daca nu ai pofta trebuie sa asiguri organismului un minim de vitamine si minerale.
Asta te invata o cura cu medicamente.Te ajuta sa reflectezi asupra mancarii, sa ai un moment de respiro.Vei invata sa ai si mai multa grija de aspectul tau, odata cu pierderea kg iti va placea sa te dichisesti, sa te motezi sa arati bine, sa te imbraci in unele haine care zaceau in dulap, vei incepe sa fi in atentia oamenilor ...fiind grasi si grase cu siguranta eram pusi la colt dpdv al socializarii.Vei incepe sa visezi la haine de marimea L, viata intima se imbunatateste.Ai atatea satisfactii si te vei simti atat de bine psihic pentru ca ai dus in fond o munca titanica pentru astfel de schimbari.


Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
loredana_dana (acum 13 ani)

foarte mare dreptate ai si eu am fost in aceeasi situatie.psihicul joaca un rol forte important in stilul de viata pe care il adopti .esti cumva si pe forumul sanatatii ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de loredana_dana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de loredana_dana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.