Clickmed
programare rapida la medic

Rana pe col

Boli genitale feminine
Intrebare postata de femeie31 cu 14 ani in urma

Cauterizarea doare? care este cel mai nedureros procedeu.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rana pe col"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

kikiriki (acum 14 ani)

Buna din nou!
Ti-am raspuns si la prima intrebare si revin cu raspuns la intrebarea ta de astazi: nu doare. Ti se face intai o mica injectie cu xilina sau ceva similar si deci vei avea o anestezie locala. Cauterizarea se face cu o "sarmulita" care va arde locul cu problema. Tu vei simti doar niste mici furnicaturi in timpul procedurii si va mirosi o pui parlit. Nu e foarte dragut ce spun, dar asa se intampla.

Citeste si raspunsul meu la intrebarea ta din 3 noiembrie. Sfatul meu ar fi sa incerci si altceva inainte de cauterizare. Sau macar mergi si discuta cu Dr. Ţuţu si daca nu esti convinsa, fa cauterizarea. Cu toata sinceritatea iti spun ca am o colega care si-a rezolvat la el rana de pe col chiar anul acesta. Nu e vraja!

Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kikiriki
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kikiriki
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dutza (acum 14 ani)

Buna!!!
Revin cu raspunsul si la aceasta intrebare, referitor la "cauterizare", anul trecut dr. meu ginecolog mi-a descoperit, in urma unei investigatii, o rana pe col....deja intrasem in panica"rana pe col", mi s-a recomandat un tratament,ma rog, intr-un final mi-a zis ca tre sa recurgem la cauterizare:( Doare?...am intrebat eu?.....si el mi-a zis: nu mai mult decat o piscatura!!!)
Nu l-am crezut, era mai mult "panica" care ma cuprinsese, nici nu puteam respira de frica...SI CREDE-MA NU MI-A FACUT NICI ANESTEZIE SI E SUPORTABIL TOTUL, MAI MULT TEAMA, ...SI DUPA URMEAZA ASA O USURARE SI ERAM MANDRA DE MINE!!!
CURAJ, O SA FIE BINE!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nataflor (acum 14 ani)

si eu am facut o cauterizare. Nu doare deloc, doar disconfortul ca esti la gineco atata tot.Nici mie nu mi-a facut anestezie, singurul lucru neplacut este ca miroase a "pui parlit" eu as fi spus porc. eu dupa cauterizare m-am simtit mai nasol in sensul ca timp de vreo saptamana mi-a curs un fel de apa...zicea ca mi se rupe apa in mod constant si continu si era multa...atata tot. Ce e mai grav la mine e ca dupa 5 ani de la cauterizare a reaparut rana. Am vb cu dr meu , ar mai fi o varinata / tratament loco dar cu slabe sperante de reusita sau o alta cauterizare...ramane sa ma decid

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nataflor
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nataflor
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Roxana (acum 14 ani)

Incercati un tratament homeopatic la Dr. Mihai Vieru de la Spitalul CFR din Iasi. De asemenea cu picaturi homeopate, "face" copii cuplurilor care nu pot face. Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.