Clickmed
programare rapida la medic

Pneumopatie inerstitiala

Boli respiratorii Legioneloza
Intrebare postata de lee131079 cu 14 ani in urma

In urma cu doua luni am fost diag. cu pneumopatie interstitiala. Am fost la medicul specialist dar nu mi-a prescris niciun tratament( atunci de ce se mai spune sa mergi la medic cand te doare ceva si sa nu iei tratament de capul tau), asa ca m-am dus la farmacist si mi-a dat Ospamox pt 10 zile.Mi-am revenit destul de bine, dar in ultimele zile au reaparut durerile de spate pt. ca am lucrat in frig.Daca cineva a avut acelasi diag. si a reusit sa se vindece, l-as ruga din inima sa imi spuna cum a reusit.Nu cred ca am TBC deoarece nu tusesc,nu transpir noaptea,nu sranut, nu am slabit, am pofta de mancare, nu beau alcool deloc, nu sunt fumator.Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pneumopatie inerstitiala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ionica (acum 14 ani)

Nu pot sa cred ca dupa ce te-a diagnosticat nu ti-a dat tratament. La ce fel de doctor ai fost, sau cel putin de ce nu ai cerut o reteta...???

Pentru durerile de spate trebuie sa te prezinti la medicul specialist, sa nu fie ceva la coloana.

Incearca sa aplici pe zona cu probleme, comprese fierbinti cu musetel, (roaga pe cineva), am auzit ca e un bun remediu.

Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ionica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ionica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
lee131079 (acum 14 ani)

Am fost la pneumolog si mi-a spus decat sa mananc bine, sa nu beau si sa nu stau in frig.Eu oricum nu beau de fel,iar in rest am grija.Ce puteam sa-i cer ? Sau eu trebuie sa cer reteta? El trebuie sa imi dea fara sa cer.Of, la naiba!!!Ce tara mai e si asta? Mergi la medic cu gandul sa te faci bine si cand colo...teapa.Iti ia banu'site scoate pe usa elegant.Ce era sa fac sa-i cer mita inapoi?Altadata nu=l mai caut si gata.In plus ii fac si contra reclama.Am zis ca apelez la terapia alternativa oricare ar fi ea.Curand o sa fac niste sedinte cu aplicare de ventuze pe spate si mai vad dupa cum o sa ma simt.Oricum, nu cred ca nu exista leac.Nu am nimerit eu cine ar trebui, asta stiu !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lee131079
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lee131079
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.