Clickmed
programare rapida la medic

Diabet.va rog un sfat. raspuns medic

Diabetul zaharat
Intrebare postata de magda79 cu 14 ani in urma

Buna ziua ,mama mea are diabet ,nu face insulina, ia un tratament :diaprel.Si-a facut analize la sanador la recomandarea medicului de fam.Din dite stiu a avut 200 cam mare (iertare sunt cam pe dinafara despre diabetul asta)ia se vaita ca o dor rau picioarele.Am sfatuit-o sa mearga si ea la dr.specialist ca are dar nu vrea .Din cauza ca tata are cancer noi familia ne ocupam numai de el ,iar pe mama am cam neglijat-o,spuneti-mi ce sa fac am nevoie de un sfat .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diabet.va rog un sfat."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ionica (acum 14 ani)

Cati ani are mama? Normal ar fi bine sa o vada medicul de familie, poate ii scrie o reteta compensata pentru ceea ce are. Sunt foarte multe geluri pentru picioare 'grele'...

Cel mai bine pentru ea este sa mearga la medic pentru s-i da un tratament pe masura, mai ales ca are si acest diabet. Pastile nu este bine sa ia din auzite, mergeti cu ea la medic.
Sanatate multa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ionica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ionica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Mihalcea Madalina MDr. Mihalcea Madalina este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Glicemia de 200 este totusi cam mare si ar putea fi cauza durerilor de picioare pe care le acuza ( neuropatia diabetica- pentru care exista tratament care amelioreaza simptomele)
totusi durerile de picioare pot fi de alta natura ( insuficienta venoasa cronica) carede asemenea se trateaza
cel mai bine ar fi sa consulte medicul sau diabetolog care o va examina si ii va modifica tratamentul de diabet si ii va putea administra un tratament adaptat afectiunii asociate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mihalcea Madalina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mihalcea Madalina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.