Clickmed
programare rapida la medic

Vreau sa stiu daca se poate asa ceva!

Boli de piele
Intrebare postata de Kagula cu 14 ani in urma

Buna seara.in urma cu trei saptamani m-am ras opus firului de crestere,ceea ce nu fac decat foarte rar,si m`am iritat(din cate imi aduc aminte,datorita iritatiei,mi`am dat cu sprai deoarece imi curgea sange si m`am gandit ca fac o treaba buna).insa mi`au aparut multe bubite,in zona parului pubian,dar in acea zona si sub buric,mi`au aparut acele bubite insa mai multe.am consultat un medic dermatolog si m`a diagnosticat cu molusculum contagiosum,dandu-mi Betadine solutie 30 ml drept tratament.
Intrebarea mea e urmatoarea:este posibil ca aceste bubite sa nu fie diagnosticul corect doctoritei,ci un simplu fapt ca am fumat un produs din gama Spice Shop(droguri legale).Suspiciunea o am datorita faptului ca doua cunostinte mi`au spus ca au avut si ei acele bubite in urma consumarii acelui produs,insa dupa o saptamana le`au trecut.Spuneau ceva de genu"corpul nu asimileaza acea substanta((1-pentyl-3-(1-naphthoyl)indole)." Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau sa stiu daca se poate asa ceva!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Kagula (acum 14 ani)

ma scuzati.mentionez ca am avut 3 contacte sexuale,cu diferite fete,insa ultimul,care a fost acum 4 saptamani,am avut inspiratia de a trimite persoana respectiva la dermatolog,insa nu a fost diagnosticata cu nimic.Din cate tin minte,nu am folosit prosopul altuia si nu am fost nici la bazin de foarte multa vreme.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Kagula
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Kagula
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Sheila (acum 14 ani)

Contactele sexuale au fost protejate?
Tind sa cred ca e o simpla iritatie de la lama. Iti recomand sa renunti la lama si sa folosesti crema. Dac nu trec de la cel tratment ar fi bine pt linistea ta sa mergi sa-ti faci cateva analize

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Kagula (acum 14 ani)

analizele in ce consta ? ce tip ?
De exemplu,pe picior langa testicole mi`au aparut doua cosulete cred una langa alta,iar acum cand am facut baie,m`am uitat si se pare ca pe fiecare zona de pe acea zona,si in partea dreapta si in partea stanga,ar iesii iar niste bubite,insa nu ca cele pe care doctorita mi le`a indepartat(cu un obiect ascutit si mi`a dat ca tratament Betadine solutie-sticluta verde 30ml).
Acei indivizi care mi`au spus ca si lor le`au aparut in zona respectiva intre buric si zona parului pubian,au spus ca le`au aparut si intre picioare,cum v`am mentionat eu,langa testicole.Deci nu stiu ce sa cred,deoarece pt linistea mea am fumat iar acel produs aseara,sa ma conving daca chiar este vina acelui produs sau sa fie vina prietenei mele,insa tind sa cred ca toate astea se datoreaza acelui produs.
Deci ce sa mai cred?explica-ti-mi daca se poate asa ceva.Va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Kagula
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Kagula
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria (acum 14 ani)

Nu-i inteleg deloc pe acesti tineri,printre care te numeri si tu, de ce nu cereti ajutorul parintilor? ar tb ca parintii sa va duca la medic, eu asa am procedat cu fiii mei.Nu te jena roag-o pe mama ta sa te insoteasca la clinica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria C (acum 14 ani)

Daca ai fost la dermatologie si ti-a dat medicul tratamentul, dupa parerea mea ar fi bine sa-l faci, chiar daca acele bubite s-ar parea ca au fost de la aparat sau lama de ras. Facand tratamentul vei scapa si ai grija cu cine umblii~!!

Multa bafta in continuare!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria C
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria C
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.