Clickmed
programare rapida la medic

Sunt disperataaaa!!!!!!!

Boli genitale feminine
Intrebare postata de roxanacroicu cu 14 ani in urma

Am fost de am facut un avort acum o saptamana si in urema acestuia mi sa depistat ca am uter dublu si vaagin dublu...oare poate fi adevarat...si mi sa zis ca nu o sa pot duce nici o sarcina pana la sfarsit decat cu tratament...daca cineva are aceiasi problema ca mine si stie mai multe de aceasta malformatie sa imi spuna va rog mult sunt disperata.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt disperataaaa!!!!!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marysa (acum 14 ani)

buna,nu fi disperata,ca si tine am uter septat,si am avut si vaginul si colul septat.Am 2 copii,la fel am crezut si eu ca si tine ca nu pot duce sarcina pana la capat.Sarcinile le-am dus pana la 7 luni,pt ca atat au avut loc sa se dezvolte si am facut 2 copiii sanatosi si frumosi.au fost mici probleme dar s-au rezolvat,in sensul ca prima a fost o sarcina pelviana(a venit cu fundul)iar al doilea a avut cordonul ombilical in jurul gatului.Ti-as recomanda cezariana ca sa nu intampini aceste probleme.La prima nastere mi s-a taiat septul vaginal.Deci stai linistita ca nu-i un capat de lume,este doar o malformatie mai rar intalnita.Te pup,si bafta!(eu am acum 40 de ani)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marysa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marysa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
roxanacroicu (acum 14 ani)

iti multumesc enorm de mult de informatie.eu am 20 de ani si de cand mi sa spus de aceasta malformatie stau si plang in-truna.cu raspunsul tau mai,mai linistit.te pup, multa bafta si sanatate tie si intregi tale familii!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de roxanacroicu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de roxanacroicu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionela (acum 9 ani)

si eu am avut uterul septat ,se rezolva cu intervent chirurgical ,nici o sarcina nu ai so poti duce la termen ,cauta un specialist si opereazate prima posibil,e simpla ca un chiuretaj

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.