Clickmed
programare rapida la medic

Insarcinata?

Sarcina
Intrebare postata de a_nne cu 14 ani in urma

Este posibil sa fiu insarcinata? am facut un test de sarcina dupa 5 zile de intarziere a ciclului menstrual. A doua liniuta este roz pal. Sunt insarcinata?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

mikmok (acum 14 ani)

Sigur ca esti. Mai poti sa-ti cumeri un test peste doua, trei zile si iti va iesi si a doua linie mai pronuntata. Esti o fericita. Succes cu sarcina

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mikmok
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mikmok
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
primavara (acum 14 ani)

buna a-nne si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine.astept cm de 9 zile dar nici nu simt ca ar vrea sa vina.eu imi doresc mult un copil incerc de 5 ani.acum 5 luni am ramas insarcinata ca printr-o minune apoi s-a descoperit ca bebelusul meu dorit era tare bolnav si nici nu ar fi venit pe lume.ce crezi a trebuit sa avortez chiar daca nu mi-a fost usor.iata ca dupa 5 luni ciclul intarzie de 9 zile dar am facut 4 teste si negative.eu simt ca as fi insarcinata dar nu mai inteleg nimic.asa ca suntem in aceiasi oala.daca s-a vazut cat de cat adoua linie eu cred ca esti o viitoare mamica.iti urez numai bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de primavara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de primavara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Misselenusa (acum 14 ani)

felicitati a_nne! sper ca de felicitari e cazull:) si la mine a fost la fel. a doua liniuta se vedea palid de tot. si cd au inceput greturile, m-am convins.acum am o frumusete de fata de 8luni dupa care suntem topiti si innebuniti.

daca esti insarcinata dar n-a fost tocmai planuit...n-a fost planuit de tine dar dumnezeu avea asta in planurile Lui pt tine. un copil vine cd vrea el. si dc a venit la tine inseamna ca te vrea ca si mamica...asa ca, nu-ti fa griji!va fi bine.

puchici

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Misselenusa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Misselenusa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
a_nne (acum 14 ani)

Va multumesc pentru raspunsuri, au fost de ajutor. Raspunsul sigur la intrebarea care am pus-o este pozitiv. Acum, Dumnzeu sa ne ajute pe toate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de a_nne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de a_nne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.