Clickmed
programare rapida la medic

Vigantol si omega3

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de mihaelarus cu 14 ani in urma

Buna ziua!
Am si eu o dilema. Ca toti piticeii, David al meu, care are 6 luni acum ia vigantol. Noi locuim momentan in Norvegia si medicul pediatru de aici mi-a spus ca ar trebui sa ii dau Omega3.Cand i-am spus ca ii dau deja Vigantol, mi-a spus sa renunt, intrucat Omega 3 este mai bun.Am doua nelamuriri:Oare asa sa fie?E mai bun Omega3 decat Vigantolul?Si...ar fi o problema sa i le dau pe amandoua?Stiu ca ambele contin vit. D, care in exces produce hipercalcemie.Oare care e cea mai buna solutie?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vigantol si omega3"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

raluca (acum 14 ani)

Cel mai indicat este sa intrebi medicul pediatru ce este bine sa-i dai copilului. Char daca sunt vitamine, totusi trebuie sa stie si medicul. Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
omnia (acum 14 ani)

Buna Mihaela,

Si auzisem ceva de genul ca exista inlocuitori mai buni decat Vigantol;
In nici un caz nu e indicat sa i le administrezi pe amandoua; omega 3 este suficient.
E drept, in ultimul timp toti medicii si chiar pacientii lauda Omega3; probabil au un motiv pentru care o fac.

Incearca o perioada cu Omega3 si daca nu esti multumita poti reveni la Vigantol; dar varianta cu ambele ar trebui exclusa.

Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de omnia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de omnia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 14 ani)

Aceasta disputa intre Omega3 si Vigantol,nu cred ca-si are rostul . Vigantol contine calciferon,deci este mai mult pentru completarea deficitului de calciu. Omega 3 contine cei doi acizi grasi esentiali : EPA si DHA, printre multe altele intareste imunitatea,rezistenta la infectii, imbunatateste functiile creierului,sistemul nervos,creste atentia si vitalitatea, etc. Cred ca ,copilul este prea mic pentru aceste suplimente. Depinde pt. ce sunt recomandate, a facut vreo analiza din care sa rezulte ca ar avea carente de calciu sau altceva ? Omega 3 nu este recomandat sub 11 ani,iar calciu si acesta se da sub supraveghere medicala ,in urma unor analize.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GEORGETA (acum 14 ani)

eu am doi copii,un baiat de 6.6ani, si fetita de 1,3 anNu am dat niciunuia vigantol,ci doar ulei de peste capsule(de la secom,72 lei,cura de o luna in cazul baiatului,3 luni cazul fetitei).La baiat i-am dat mai tarziu,dupa 3 ani,dar fetitei ii dau de la 1 ani si acum incheie prima luna si abia asteptam sa mai luam.O sa ii fac o cura de 3 luni ,apoi ii mai dam la toamna.Este vizibilprecoce,intelege si face lucruri care le fac copiii dupa 2 ani,sterge masa dupa ce mananca,se sterge cu prosopul la gurita,isi da pampersul jos cand face treaba mare,imi aduce telefonul cand suna,pune jucariile in cutie,..sunt doar cateva aspecte pe care eu le pun pe seama uleiului de peste.Sunt foarte incantata de el.nu mananca mai mult,nu este diferita ,decat ca este foarte atenta la tot ce se intampla.Biatul in schimb este de o agitatie extrema,alearga de dimi,pana seara,e un mic sportiv,face diferite sporturi extreme,se urca pe sfoara,se urca in copaci,...si asteptam ca uleiul de peste sa-l mai tempereze,insa nu s-a intamplat asta,insa invata foarte repede ,desi inainte era foarte lenes si nu-i placea deloc sa citeasca sau sa invete poezii.Multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.