Clickmed
programare rapida la medic

Pasiune

Psihologia cuplului
Intrebare postata de GHIULER136815 cu 14 ani in urma

Sunt de 5 ani casatorita.pana sa-l avem pe asta mic relatia noastra a fost foarte ok,cu pasiune ,relatii intime 5-6 ori pe saptamana,dar acum nu mai este asa cred ca trece si o luna cateodata,dar nu stiu eu sincer nu simt nevoia,nu stiu doamne fereste din probleme de sanatate sau am devenit atat de grijulie cu copilu'' ca de el nu ma mai intereseaza!dar vreau sa va spun ca de iubit imi iubesc foarte mult sotul,dar cred ca a disparut (si sper sa fie asta)pasiunea acea de la inceput.Ce ma sfatuiti?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pasiune"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Sheila (acum 14 ani)

De cat timp ai nascut?
Incearca sa-ti faci timp si pt el, macar o ora pe saptamana cand copilul doarme.Poate el simte nevoia dar te vede stresata si ocupata si prefera sa nu-ti spuna.
Intr-o familie mai este nevoie si de dragoste, in timp va veti distanta si posibil vor aparea si alte probleme.
Stai de vorba cu el si vezi daca el are vreo retinere, discutati deschis
Numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Armand158103 (acum 14 ani)

Buna,

Am inteles din ceea ce ai scris ca nu mai simti nici o pasiune pentru el, desi il iubesti. Este o contradictie de termeni in primul rand.

In al doilea rand, daca il iubesti, cum poti sa nu il intrebi si pe el cum se simte ? Daca nu te intereseaza staile si dorintele lui, inseamna ca iubirea a disparut demult. Dar macar din respect ar trebui sa te intereseze lucrurile astea.

Cu multa stima,
Armand

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Armand158103
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Armand158103
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
rusca (acum 14 ani)

Te inteleg f f f bine !Eu sunt casatarita de 2 ani aproape desi avem un baietel de 8 ani.Relatia noastra este f ok desi cateodata se simte o urma de monotonie si chiar lipsa pasiunii care ne a unit la inceput/Cand se intampla incerc (chiar daca cateodata nici eu nu simt nevoia)dar de dragul casniciei la care tin enorm si de dragul lui pt ca il iubesc sa nu las ca aceasta situatie sa se agraveze.Chiar si lucrurile mici care sunt facute nu f des(o cina cu luminari,o camasa de noapte sexy)intotdeuna rezolva problema.Trebuie sa te staduiesti un pic mai mult pt ca cu timpul situatia se va agrava si nu se va rezolva de la sine.Probabil la tine este vorba de o depresie post natala care este de inteles si deci si sotul tau ar trebui sa te inteleaga.Poti cere sfatul unui psiholog si credeme sunt milioane de femei pe lume care se confrunta cu aceasta situatie.Important e sa nu te dai batuta.Sanatate si sa auzim numai de bine.Astept vesti bune de la tine!Rusca

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rusca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rusca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
D2 (acum 14 ani)

Sint de acord cu "rusca", din pacate, multe femei sint in situatia ta, este o problema hormonala si este posibil sa fie rezolvata consultind un specialist, de ce? pentru ca aceasta "depresiune" din pacate se "cronicizeaza"... devine dine ce in ce mai dificil de a reveni la o relatie normala. Sentimetele de iubire sint, dar dorinta sexuala lipseste cu desavirsire si frica de a pierde partenerul este permanenta si te culpabilizeaza... este foarte dificil de trait toate aceste sentimente... ia-ti curaj si consulta... este mai usor cind ai ajutor, in plus sotul tau va aprecia faptul ca faci efectiv totul pentru a iesi din situatie, iar culpbilitatea ta va dispare cu fiecare sedinta la specialist... totul este posibil in in aceste conditii...

Nu lasa sa treaca vremea, petru ca va fi din ce in ce mai dificil...nu-ti fie frica, lasa-te ajutata...

Curaj si toate cele bune !

Kooky

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de D2
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de D2
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrian Alecu (acum 14 ani)

In astel de situatii poate fi de ajutor si tratamentul homeopat, sau cel putin gemoterapia. De exemplu poti lua 50 de picaturi de Muguri de stejar MG in fiecare dimineata inainte de mancare, in putina apa.
Si inca ceva: sa iubesti pe cineva inseamna sa te simti bine atunci cand el se simte bine. Sa vezi prin ochii lui.
Stiu, copilul este cea mai mare realizare a unei femei si asta poate sa para ca ii absoarbe toata atentia. De fapt copilul este rodul iubirii voastre si nu ar fi putut exista fara asta. Daca ti-a disparut atractia fata de sotul tau inseamna ca doar ai profitat de el. Ai copilul si acum salut, nu te mai intereseaza. Daca nu vrei sa te simti asa atunci e timpul sa iti amintesti cum era inainte si cum te-ai indragostit de el. Iar el la randul lui, ar fi cazul sa te cucereasca din nou, lucru pe care poti sa incerci sa i-l sugerezi, intr-un fel in gluma.
Faceti-va cate o minivacanta impreuna, mai lasati copilul la bunici, iesiti impreuna la un restaurant sau la o plimbare de mana, ca sa va reamintiti cum e sa fii indragostit. Multumeste-i ca te-a ajutat sa ai asa un copil minunat, multumeste-i ca te-a inteles si a stat in continuare cu tine, chiar daca tie ti s-a parut ca nu il mai doresti, spune-i ca stii ca dragostea fizica este o manifestare a iubirii si ca ai vrea sa te ajute sa iti revii.
Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.