Clickmed
programare rapida la medic

Sex oral protejat !

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de robi111222 cu 14 ani in urma

Am fost la o p***atuata de curand.... mai exact acum 2 saptamani, m-am jurat ca nu voi mai merge in viata vietilor mele, ca am fost un nenororcit si un inconstient, in schimb si mie mi-a facut sex oral, DAR protejat .... va rog mult de tot sa imi spuneti si mie daca se putea sa fi luat ceva sau nu, sunt pur si simplu distrus psihic si fizic dupa astea 2 saptamani, dupa 2-3 zile am racit, ma rog, o raceala care ma incerca de mai mult timp dinainte, iar de o saptamana si ceva, nu stiu, banuiesc si eu ca de la stres m-a luat o diaree, nu mai am pofta de mancare, am slabit si cam 1 kg -2 , ceva de genul, nu ma gandesc decat la consecinte, va rog mult de tot cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat, sunt distrus psihic, nu am nimic altceva decat o diaree care si aceea m-a luat intr-un inceput de la ceva f f amestecat pe care l-am mancat ( ziua la 12 - 3 banane si un mar, iar seara acasa 2 portii de ciorba de fasole, o portie de mancare de cartofi, si dupa aceea floricele si bere) poate de la asta sa ma fi luat acest deranj la stomac...dar si sa tina 1 saptamana... deci sunt pur si simplu distrus , ajutati-ma va rog cu un sfat, test nu pot face acum ca e prea devreme, si pe prietena mea a luat-o raceala si trage de nas, la ea seamana mai mult a gripa decat raceala, si a luat-o de la mine....sa fie oare ceva semne de boala ? la toti specialistii la care am apelat mi-au spus ca nu ar fi semne ale vre-unui BTS.


multumesc mult de tot pentru sprijin.

cat despre experienta .... m-am jurat si in Biserica ca nu o sa mai fac asa ceva .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sex oral protejat !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Cotzofanescu (acum 14 ani)

Daca medicul te-a consultat si ti-a spus ca nu ai nimic, nu cred ca ar trebui sa ai motive de ingrijorare.

Cred ca ai slabit si ai facut diaree din cauza ca te framanti prea mult. Las-o mai moale, gandeste-te la altceva, eventual fa-ti un set de analize ca sa fii sigur ca nu ai nimic.

Las-o mai moale cu p***atuatele, mai ales daca ai si o relatie stabila (e in joc sanatatea ta si a partenerei).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cotzofanescu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cotzofanescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
raluca (acum 14 ani)

Diareea poate fi provocata de diferiti virusi,bacterii care au contaminat mincarea sau apa sau datorita intolerantei la produse alergice care pot da o sensibilitate intestinelor.Daca ai aceasta diaree de o saptamana ar fi bine sa-ti faci un control pentru a se interveni cu tratament medicamentos.Daca esti bautor de cafea, nu ar trebui sa mai consumi in aceasta perioada.Daca vrei sa te faci bine, incearca un ceai din marar verde care ajuta la diaree avind un effect relaxant asupra tractului intestinal reglindu-l. Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
robi111222 (acum 14 ani)

Va multumesc mult de tot, mai ales ca sunt intr-o perioada f. p***a, astazi ce mi-am mai revenit putin upa ce am fost la un medic si m-a asigurat ca in proportie de 99,9999 % as fi ok iar primele semne nu apar atat de evreme, dar oricum lectia e invatata, v-am spus m-am jurat in fata lui Dumnezeu, numai el cred ca stie prin ce am trecut... sunt si acum cu psihicul la pamant...

Vad ca si pe prietena mea a mai lasat-o raceala, cat despre ganglioni si dureri abdominale sau febra musculara nu am, si nici ea, am avut niste stari de moleseala in schimb la munca in ultimele 2-3 zile intre orele 2 si 3 dupa care ma lasau ... sper sa fiu bine in urmatoarea perioada e timp... oricum saptamana trecuta am slabit si 1kg- 2 aproape , dimineata nu mai am asa pofta de mancare, si parca nici apetitul dinainte nu-l mai am.... sa fie oare de la stresul asta continuu ... nici nu mai stiu ce sa mai cred ... sunt distrus. Ma rog tot timpul la Dumnezeu sa-mi ierte greseala si promit sa nu mai fac asa ceva...

Va multumesc mult pt. sprijin

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de robi111222
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de robi111222
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.