Clickmed
programare rapida la medic

Ajuta ma

Boli genitale feminine
Intrebare postata de mano152130 cu 14 ani in urma

In urma de mai bine de un an am avut o relatie ne protejata ,deja in a doua zi am constatat ca nu este ceva in regula ,am avut o scurgere urat mirositoare si in gura simteam acelasi miros neplacut .M am dus la medic si am primit un tratament de metradolizon mirosul neplacut a trecut dar secretia alba si mancarimile nu a trecut.M am dus din nou la medic si a zis ca am candidoza si am primit tratament capsule ,crema si ovule .Dar dupa cateva zile mi a aparut niste bubite si m a trimis la dermatolog si a urmat un tratament de cam 3 luni cu ceva solutie aplicat de doctor cam de 2,3 ori pe saptamana.Bubitele mia trecut cu greu dar de atunci scurgerea si mancarimele nu .Cam odata pe luna ma duc la ginecolog si primesc tratamente pt candida dar analizele imi iese negativ pt candida dar medicul imi da tratament pt candida .Am fost deja la mai multe medici .Va rog ajutati ma sunt disperata de tot .De o perioada am un partener stabil si si el urmeaza tratamentele cu mine de fiecare data.Oare nu sant si alte boli cu aceeasi simptome cu candida?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajuta ma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

(acum 14 ani)

buna,
sunt tot felul de infectii vaginale sau un fel de ciuperca. sfatul meu este sa incerci sa mergi la un alt doctor (eventual in Bucuresti ) daca poti, pentru ca numai asa poti scapa de probleme.
Multa sanatate si sa auzim numai de bine:)

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
(acum 14 ani)

si eu am aceeasi problema cu candida,si eu am mancarimi si arsuri si scurgerea de care zici tu,nu pot sa te ajut decat un sfat:atunci cand te ustura si te mananca spala te cu ceai de musetel,asa fac si eu,e foarte bun

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.