Clickmed
programare rapida la medic

Chist ovarian

Boli genitale feminine
Intrebare postata de cu 14 ani in urma

Am aceeias pb ca si voi de vreo 2 cm e chistul meu.pb care ma tine pe jar este ca de cand mi-a venit ciclu nu se mai opreste de vreo 3 sapt.cantitatea e mica si numai dimineata un chiag de sange.nu stiu ce sa mai fac.tratamente peste tratamente.si nu am decat 20 de ani.doamne fereste sa se ajunga la operatie.trebuie urmarit totul cu grija si indeaproape ptcel mai mic lucru.eu astept sa terimn tratamentul.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Chist ovarian"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

raluca (acum 14 ani)

De ce nu mergi la un control ginecologic? Poate iti da vre-un tratament si scapi de acest chist - acum la inceput cand e micut.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
lrdy (acum 14 ani)

buna.ti am citit mesajul tau si sincer m am regasit putin in el.la fel de speriata am fost si eu.am fost diagnosticata acum 5 saptamani cu un chist pe ovarul stang.am consultat doctori pana cand am ajuns la cel mai bun.parerile sunt impartite evident.eu am avut chistul de 6 cm . unii imi spuneau ca se trece prin tratament altii ca nu. in final am ajuns la un doctor care m a lamurit de prima data, si mi a spus ca nu trece prin tratament.eu acum sunt operata de el, am deja 3 saptamani .pot sa spun ca ma simt bine chiar f bine, astept sa ma duc la control. spun ca ma simt bine pt a inainte aveam stari f rele , greata ameteli f multe stari. am dat vina pe intreg corpul meu , ba ca este stomacul ba ca am o enterocolita ba ca am dismenoree, ca in final doctorul sa mi spuna ca un chist iti poate da dureri si in talpa.acum inteleg de ce aveam acele stari.iti pot spune sa te duci din timp la un doctor sa te tratezi. chistul tau este mic dar trebuie controlat . eu am 23 de ani si imi doaresc f mult un bebe dar trebuie sa treaca acum un timp sa ma vindec.operatia nu este o operatie grea , nu simti absolut nimic.dar sa te fereasca Dumnezeu sa nu ajungi acolo si sa fie bine doar cu tratament. fiecare zi conteaza .nu mai amana.sper sa ma poti tine la curent cu ce ai facut.bafta .si fii optimista

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lrdy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lrdy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.