Clickmed
programare rapida la medic

Salutare

Alergii
Intrebare postata de cu 14 ani in urma

Sunt noua aici si care m-ar putea ajuta cu un mic sfat....mi sa zis la un medic orl-ist ca as avea rinita cronica! simptomele mele sunt clare: stranut mult, ma mananca nasul, cand ma trezesc il am infundat( in timpul zilei e normal) si imi curge nasul! luasem niste pastilute care au fost f bune dar asta ar insemna sa le iau toata viata? nici macar nu stiu la ce fac alergii....mai are cineva ca mine? cum procedati?nici nu stiu dc sa ma feresc...va rog mult care ma poate ajuta....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Salutare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Adrienne (acum 14 ani)

Mergi la un laborator care face testul alergologic, din sange. Este cam in jur de 600 roni [ acum vreo doi ani],cu aproximatie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
omnia (acum 14 ani)

Si eu am rinita alergico-inflamatorie de ceva ani....si m-am obisnuit cu ea :)
Am facut in perioada liceului niste tratamente de imunizare la Alergologie-Imunologie: vaccinacre cu Bronhodin, toamna si primavara, de 2 ori pe saptamana (timp de cate 2-3 luni).
Nu stiu exact daca a ajutat sau nu, cert este ca in timp simptomele s-au mai diminuat (sau m-am obisnuit eu cu ele).
Mai stranut din cand in cand, mai ales cand simt un anumit parfum, miros, praf, imi lacrimeaza ochii daca racesc cat de putin, durerile in gat sunt ceva normal daca stau in frig, curent; caile respiratorii nu-mi sunt libere tot timpul, dar toate acestea au ajuns in timp sa mi se para normale; nu ma mai deranjeaza absolut deloc, iar daca ma simt putin mai rau in unele zile, iau claritin si totul revine la "normal".
Ideea este sa nu o consideri ceva grav dar nici sa nu neglijezi, deoarece se poate complica; evita sprayul nasal pentru nasul infundat, deoarece eu m-am trezit cu o infectie a cailor respiratorii in urma utilizarii in exces...

Numaai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de omnia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de omnia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
(acum 14 ani)

va multumesc pt sfat!problema cea mai aiurea e cu nasu! intradevar si eu stranut la unele parfumuri!in general stranut imediat dupa ce ma trezesc , putin la amiaza si seara ! cel mai rau e dimineata ca daca ma trezesc nu pot sa mai adorm deoarece ma deranjeaza nasul infundat!

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.