Clickmed
programare rapida la medic

Abuz, agresivitate - ajutor raspuns medic

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de cu 14 ani in urma

Buna ziua,

As dori sa ma informez pentru sotul meu. Pe fondul bauturilor alcoolice are un comportament ciudat, adica are o agresivitate verbala pronuntata lucru care pe noi, sotie si copil, ne sperie. Nu de la inceputul casatorie s-a purtat asa cu noi pe parcurs si nu intotdeauna are aceste manifestari. Acest lucru poate fi o manifestare din trecut? Adica din timpul copilariei sau adolescentei.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Abuz, agresivitate - ajutor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic de garda MMedic de garda este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Stimata doamna,

Este foarte probabil ca aceste manifestari sa se datoreze consumului de alcool. Atunci cand sunt intoxicati, devine dificil sau imposibil ca oamenii sa-si mai poata controla emotiile si, uneori, nici comportamentele. Nu pot spune cu siguranta, pentru ca nu-l cunosc pe sotul dumneavoastra. Va recomand sa apelati la un psihiatru sau psiholog pentru aceasta problema. Si, nu uitati, sunteti responsabila de siguranta si binele copiilor dumneavoastra! Numai bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic de garda
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic de garda
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.