Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua.

Sarcina
Intrebare postata de Rita9 cu 16 ani in urma

Buna ziua.Am si eu o problema am avut ultima relatie sexuala pe data de 14-15 ianuarie si mie ultimul ciclu mia venit pe data de 31 dec. 2007 si sa terminat pe data de 5ianuarie si la 22-23 de zile imi vine urmatorul adika trebuia sa-mi vina pe data de 28-29 ianuarie ,am cumparat un test de sarcina pe data de 30 ian. si a iesit negativ liniuta sa inrosit la litera C ,pe data de 31 ian am facut altul la fel a iesit,si am zis sa mai fac unu pe 3 feb la fel litera C rosie, pe acestea le-am facut seara pe la 0ra 23.00-23.30 toate au iesit negative am cerut sfatul unei prietene si mia zis ca normal se fac testele astea dimineata am mai cumparat unul si l-am facut dimineata fara sa beau sau sa maninc ceva a iesit negativ litera C poate fi de la stres sau nu stiu sa fie vreo raceala sau sa nu se cunoasca ca poate asi fi gravida la testele astea dar totusi am cumparat 4 teste poate sa fie si consumul de nes prea mult 2 cani pe zi slab il fac sa fie si de la suparari nu stiu ce sa fac acum am ramas sa fac un control ginecologic sa stiu ca au trecut 12 zile de cind trebuia sa mi vina ciclul as dori sa mi spuneti ce ar putea fi. Va multumesc , o zi buna!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

sorina3290319 (acum 16 ani)

cu aceeasi problema ma confrunt si eu nu stiu cat de sigure pot fi aceste teste,in ce masura poti avea incredere in ele

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sorina3290319
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sorina3290319
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
oana28399604 (acum 15 ani)

testul de sarcina are 2 lit,una c ce inseamna control,adica testul e bun si o lit t care inseamna daca esti gravida sau nu,cand faci testul obligatoriu trebuie sa-ti apara liniuta rosie la c,altfel testul nu e bun,iar cand liniuta se inroseste la t esti gravida,daca nu nu esti,testul asta nu este neaparat facut dim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de oana28399604
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de oana28399604
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
LEBADA (acum 12 ani)

Buna ziua .Am facut 3 teste de sarcina in zile diferite, 2 dintre ele le-am facut dimineata, rezultatul a fost la fel la toate prima linie a iesit normal (roz inchis ) iar cea de-a doua se vede dar e o culoare foarte pala. E posibil sa fiu insarcinata. ciclu nu am mai avut de 40 zile .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de LEBADA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de LEBADA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.