Clickmed
programare rapida la medic

Nedumerire

Colesterol
Intrebare postata de Maria C cu 14 ani in urma

Ceao ma numesc elena si am atacuri de panica acum sant multumita lui DUMNEZEUl mult mai bine.cand a fost cutremur in italia si eu m.am speriat sinu mai punem la socoteala faptul ca locuiesc cam la 80km de unde s-a intamplat.ei o saptamana intreaga dupa aia am simtit in fiecare noapte cutremur.daca ma asezam ziua in pat la fel aveam impresia ca se misca patul cu mine.dar vreau sa zic ca nu am avut atacuri de panica deloc atunci.m.am incurajat singura.pt nu intotdeauna cand ne speriem sau avem un atac de panica,avem pe cineva langa noi.eu asa ma incurajez singura. iti urez multa bafta

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nedumerire"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Maria C (acum 14 ani)

E important ca in viata iubitul sau iubita sa aiba o stare materiala buna, sau este importanta satisfactia sexuala ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria C
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria C
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
omnia (acum 14 ani)

Citat:
E important ca in viata iubitul sau iubita sa aiba o stare materiala buna, sau este importanta satisfactia sexuala ?


Buna,

Cred ca pui gresit problema...nu trebuie sa compari viata sexuala cu situatia financiara si in nici un caz sa consideri ca viata de cuplu se poate baza doar pe una dintre cele 2.
Diferentele financiare mari pot crea probleme in cuplu, dar depinde de varsta celor 2, de viitorul pe care il are relatia, etc.
Teoretic, o relatie trebuie sa se bazeze pe dragoste si intelegere si nu pe viata sexuala si atat; in conditiile in care sexul este primordial, e vb despre o simpla "aventura sexuala"...
Daca banii sunt un criteriu de alegere a partenerei/partenerului, atunci discutam despre o relatie de convietuire la un anumit statut si nivel financiar si social...
Daca o relatie se naste din dragoste, compatibilitate, atractie fizica si respect, atunci viata sexuala are toate sansele de a fi minunata iar situatia financiara nu ar trebui sa constituie un criteriu de evaluare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de omnia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de omnia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Barbie (acum 14 ani)

eu cred ca niciuna....cu atat mai putin banii [pt mine una sunt in zadar]....cat despre sex are si el importanta lui,dar nu atat de mare incat sa destrame o relatie,acum depinde daca sentimentele sunt mai prejos de sex atunci nu sunt sanse preamari sa mearaga relatia,dar daca sentimentele sunt mai importante atunci chiar nu e nicio problema :X....eu una nu stau cu prietenul meu doar pt relatiile sexuale,fie ca sunt sau nu ma iubeste si`l iubesc....incearca sa pui altfel problema si vei gasi si singur/a un raspuns bun ;)...pe curand ;) !!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Barbie
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Barbie
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mariana118119 (acum 14 ani)

Citat:
E important ca in viata iubitul sau iubita sa aiba o stare materiala buna, sau este importanta satisfactia sexuala ?


S-o intrebam pe Monica Columbeanu!

Serios, cum ti-a venit ideea?! Suntem obisnuiti cu eternele dileme ale vietii: Bani sau Dragoste?, Sex sau Dragoste?, Sa-l iubesti/Sa te iubeasca?, Urat sau frumos?, Dragoste sau Frumusete?, Urat si cu bani sau Frumos si sarac? Destept sau Frumos? Destept si urat sau Prost si frumos?, dar de dilema "BANI sau SEX"? nu prea am auzit (in schimb de: bani SI sex, DA!).
Si, sincer, o alta situatie in care banii sa excluda sexul nu-mi vine acum in minte, decat daca partenerul e un domn/doamna cu o avere considerabila si o varsta la fel de considerabila. Si aceasta situatie nu e tocmai o relatie, ci mai degraba un "plan de afaceri" pe termen lung (depinde de varsta lui/ei, cat de lung e planul).
In alta ordine de idei, de-a lungul vietii: banii se pot face/se pot pierde; sexul poate deveni mai bun/mai prost, mai important/mai putin important pentru tine si la o adica il poti gasi si in alta parte, dragostea se poate stinge/poate aparea cand si de unde nu te astepti (valabil pentru fiecare dintre voi), respectul si comunicarea se pot pierde, frumusetea este trecatoare iar oamenii se pot schimba in bine/rau de la o zi la alta, inclusiv modul tau de gandire. Nimic nu e batut in cuie si viata ti se poate schimba cu o viteza si intr-un mod de necrezut.
Stim cu totii raspunsurile "morale" dar oare acestea sunt raspunsurile "corecte"? Oare exista un raspuns "corect" valabil pentru noi toti? Vorbim de fapt despre "secretul fericirii", laitmotivul atator povesti, romane, poezii si filme dar oare exista si in realitate acel "si s-au casatorit, au avut copii si au trait fericiti pana la adanci batraneti..." din basmele copilariei? In copilarie totul pare atat de simplu (educatia si basmele traseaza linii clare intre bine si rau si evident binele invinge mereu) si e atat de simplu sa fii fericit ca si copil dar poate fi al naibii de greu ca adult. Sau poate noi adultii avem darul de a complica prea mult lucrurile si nu mai stim sa ne ascultam instinctele si sa apreciem simplitatea si unicitatea fiecaruia dintre noi. Vrem cu atata disperare sa fim ca toti ceilalti, sa gandim ca ceilalti, sa facem ce fac altii, sa avem ce au ceilalti... incat uitam sa fim noi insine.
Deci, Membru37043, intrebarea e ce e mai important PENTRU TINE in acest moment: sexul sau banii?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mariana118119
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mariana118119
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.