Clickmed
programare rapida la medic

Impas

Diete
Intrebare postata de mona13152562 cu 14 ani in urma

Buna, as avea nevoie de un sfat cu privire la mine.sunt mama si alaptez,dar din pacate in perioada sarcinii si a alaptarii m-am ingrasat mult, peste 10kg citeodata sunt foarte disperata ca nu stiu ce sa fac. poate cineva sa-mi dea un sfat?ce anume sa fac ca sa-mi dezvolt o dieta sanatoasa fara sa afecteze alaptatul?multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Impas"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

mona13152562 (acum 14 ani)

buna, as avea nevoie de un sfat cu privire la mine.sunt mama si alaptez,dar din pacate in perioada sarcinii si a alaptarii m-am ingrasat mult, peste 10kg citeodata sunt foarte disperata ca nu stiu ce sa fac. poate cineva sa-mi dea un sfat?ce anume sa fac ca sa-mi dezvolt o dieta sanatoasa fara sa afecteze alaptatul?multumesc anticipat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mona13152562
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mona13152562
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
den96 (acum 14 ani)

Ceea ce puteti face oricand,este sa adoptati o pozitie sanatoasa vis-a-vis de cina:serviti-o devreme(sa nu depaseasca ora 1930),sa fie lejera,structurata pe legume,carne alba(cu predilectie peste fiert,la cuptor;piept de pui).Si impuneti-va un echilibru in aportul oricarui tip de aliment.(un surplus de 10kg in conditiile date nu e de speriat!)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de den96
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de den96
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
c3rasela (acum 14 ani)

10kg nu este ceva de speriat pentru perioada post-natala. Daca in momentul sarcinii, ai consumat alimentele necesare care sa poata asigura nutritia necesara tie si fatului, poti renunta si revine la alimentatia obisnuita.

Consumul de lichide, in special apa, poate ajuta la normalizarea metabolismului si a modului cum stomacul proceseaza alimentele.

Daca in perioada sarcinii, aveati chef sa mancati la orice ora, acum e momentul sa reveniti la normalitatea celor 3 mese zilnice, insotite poate de mici gustari, echilibrate caloric si sarace in carbohidrati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de c3rasela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de c3rasela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.