Clickmed
programare rapida la medic

Tumora maligna cu celule embrionare

Cancer
Intrebare postata de juliena cu 14 ani in urma

Buna ziua,

In urma cu o luna sora mea a fost operata de disgerminom-tumora maligna cu celule embrionare, operatie care a decurs normal; dupa mai multe analize si dupa tomografia pe care a facut-o la Bucuresti, a reiesit faptul ca nu a produs metastaze, asta probabil si datorita faptului ca a fost incapsulata. Ceea ce ma framanta este faptul ca astazi a fost internata la IOB ( Fundeni ) si i s-a facut prima perfuzie de citostatice; dr. nu a stat de vorba cu ea, nu i s-a explicat ce trebuie sa faca, ce are voie sa manance si ce nu; nu a incurajat-o sa lupte cu cancerul; pur si simplu a internat-o, si a venit asistenta sa-i faca perfuzia. Este normal o astfel de atitudine fata de un bolnav atat de sensibil, atat de vulnerabil ? Vi se pare profesionala aceasta atitudine, oricat de ocupat ai fi ? Am citit pe forumuri ca se recomanda consumul anumitor sucuri de legume, care nu trebuie combinate cu fructele. Ce ar trebui sa facem in continuare ?Sunt disperata ! Va rog sa ma ajutati !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tumora maligna cu celule embrionare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

luma (acum 14 ani)

Mergeti careva din familie si vb cu medicul chiar daca stai o zi intreaga asteapta-l pana vb cu tine, cauta-l peste tot si sa nu fie de fata cu sora ta, intreaba-l ce riscuri sunt, ce-i de facut in continuare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luma
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luma
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
simonad21 (acum 14 ani)

Buna Juliena. as vrea sa discut cu tine despre un nou proiect pe care vreau sa il realizez.
te rog da-mi un mail pe adresa [ simona.donosa at paprika.ro ]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simonad21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simonad21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sandel76 (acum 13 ani)

cred ca mama mea este la aceasi doctora la fundeni , ai dreptate nu o intereseaza nimic , e plictisita de pacienti, mai rau o certa pe mama mea cand o intreba ceva despre boala ei. acum este la a treia serie de citostatice si nu stie ce va urma , nici daca a mai evoluat cancerul parotidian pe care il are.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sandel76
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sandel76
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
carlamihai (acum 13 ani)

sandel,ma poti contacta pe id adnana_2967.sanatate mamei tale!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carlamihai
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carlamihai
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

tatal meu are 45 de ani si tocmai a fost operat de o tumoare la glanda parotida exmen microscopic: -structura microscopica carcinom mucopidermoid ;invazie perineurala si perivasculara...

Intrebare postata acum 14 ani in Cancer.

dragii mei, va solicit informatii referitoare la cele mai eficiente modalitati de diagnosticare a tumorilor testiculare, care ar fi locatiile spitalelor si chiar ce medici imi reconamdati pentru...

Intrebare postata acum 15 ani in Boli genitale masculine.

Buna ziua ,am si eu o rugaminte ,stie cineva un medic mai bun chirurg ortoped la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti? Fetita mea are o tumoare la genunchi si trebuie sa o operez ,luni ma...

Intrebare postata acum 15 ani in Oase si articulatii.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.