Clickmed
programare rapida la medic

Buna

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de elena433151242 cu 14 ani in urma

Sunt noua pe aici . am o multime de intrebari dar la una as vrea un raspuns cat mai la obiect. mi am inceput viata sexuala la 22 de ani si nu am avut probleme pana acum cateva luni cand am inceputu sa am sangerari in timpul actului sexual. partenerul nu era fostul meu prieten ,iar cand l am sunat mi-a spus ca nu eram pregatita pentru inceperea actului ac***a himen elastec trebuie sa ajung la un grad de excitare care sa permita intrarea usor.
Este adevarat ? ati mai auzit asa ceva?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Adrienne (acum 14 ani)

Chiar daca la inceput himenul a fost mai elastic si probabil nu a existat sangerare, dupa atata timp situatia s-a schimbat. Ceea ce afirma partenerul tau este o...........Sfatul meu este sa mergi la un control ginecologic, o sangerare in timpul actului sexual poate avea mai multe cauze si anume : displazie cervicala, chlamydia, gonoree, tricomoniaza, vaginita, endometrioza, polipi cervicali, infectii vaginale fungice, polipi uterini, tumori fibroide, sunt doar 10 din motivele unei sangerari. Mergi cat mai repede la control !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
anca262 (acum 14 ani)

Trebuie sa recunosc ca si eu am avut aceasi problema ca si tine. Aveam sangerari in timpul actului sexual dar nu mi se intampla tot timpul. Era mai rar dar era o sangerare destul de abundenta. Ei bine am consultat un medic care mi-a facut si ceva teste si sa dovedit ca nu e nimic. Mi sa spus sa fiu un pic mai atenta cu pozitii. Eu am cerut si sfatul unui medic de pe acest sait ianiante sa consult medicul ginecolog si uite ce raspuns am primit:"o sangerare in timpul contactului sexual sugereaza o leziune care este zgandarita de contact si sangereaza ( deci sa nu fie o leziune pe col, etc). Pe de alta parte, unele femei pot prezenta o mica sangerare atunci cand ovuleaza ( ceea ce se intampla pe la jumatatea cilului), si aceasta nu are nici un fel de semnificatie patologica."
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de anca262
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de anca262
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 14 ani)

Nu crezi ca normal ar fi sa mearga totusi la un control ??????? Daca cineva a avut o problema asemanatoare nu inseamna ca este acelas lucru. Din experienta proprie.........o mica sangerare, cu greu putea fi detectata, deci numai una........diagnosticul de cancer std. 1,si in consecinta tot ce a urmat... De aceea le sfatuiesc pe toate femeile sa mearga la control pentru cea mai mica problema, nu sa se ia dupa experienta nimanui,fiecare este un caz aparte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina0606 (acum 14 ani)

te sfatuiesc sa mergi la doctor si eu am avut probleme si le-am rezolvat, nu te mai lua dupa fosti prieteni e posibil sa fi facut o infectie datorita faptului ca ai schimbat partenerul, nu e nimic grav dar e bine sa nu ignori, o problema mica se poate agrava.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristina0606
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristina0606
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.