Clickmed
programare rapida la medic

Risc???

Avortul
Intrebare postata de m_d cu 14 ani in urma

Buna ziua! pe data de 3 martie 2009 am facut o intrerupere de sarcina si acum sunt din nou gravida, ultima menstruatie a fost pe 1 iul 2009. as vrea sa aflu daca se poate face un nou avort dupa un interval asa scurt si daca sunt riscuri mai mari in acest caz

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Risc???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (11)

Sheila (acum 14 ani)

Mai dar de metode contraceptive nu ati auzit?
Tu iti dai seama ce mare greseala faci, ai citit vreodata detalii despre un avort sau ti-au spus doctorii? Cum poti omara atat de usor un suflet, inca din prima zi acelui embrion ii bate inimioara, crezi ca el nu sufera in momentul in care avortezi, dc te gandesti numai la tine?
Nu stiu ce varsta ai dar cred ca ar trebui sa fi mai responsabila, daca nu ai bani sa-ti iei metode de contraceptie exista cabinete de planificare familiala care ofera le gratuit.
Gandeste de 5 ori inainte sa faci un lucru

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Andreea (acum 10 luni)

Bună ziua sa știți ca și luând pastile este tot un fel de crima pentru ca nu dai voie la embrion sa se formeze nu dai voie fătului sa se formeze și apoi sa se nască și sa crească copii sunt averea și binecuvântarea noastră de la Domnul îmi pare rău că sunt permise avorturile în tara comentez pentru ca și eu sunt în aceasi situație am 3 copii și mai vine unul și soțul nu mai își dorește al 4 Lea copil însă eu lupt pentru copilul meu și asa a spus și despre al treilea copil când lam făcut era sa ne despărțim pentru ca eu îl vroiam el nu și pana la urma a acceptat și acum băiatu are 2 anisori și acuma când îl vede cum creste cum se joaca cum îl iubește ii pare rău doar ca acum ne confruntam iar cu aceeași situație el nu eu da fie voia Domnului și ma rog la Domnul sa ma ajute ca el sa înțeleagă și eu sa nu fac o p***ae de a i asculta pe cei rai din jur

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andreea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andreea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
amalia (acum 14 ani)

Stii cate femei plang ca nu pot face copii?!?!?!?!Vezi sa nu ajungi si tu in situatia asta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de amalia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de amalia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
d33a151105 (acum 14 ani)

Am trecut si eu printr`o asemenea experienta si crede`ma k am ramas socata psihic..
Nu e atat de usor sa omori ...parte din tine:| dar uite k unele persoane sunt mai insensibile...Dau un sfat din suflet si din experienta...fetelor..sunt atatea metode de contraceptie..evitati sa faceti avorturi ...e "nociv"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de d33a151105
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de d33a151105
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabrielamaria (acum 14 ani)

Draga mea, sper din toata inima sa nu fi facut avortul despre care spui aici.Si eu am trecut prin ce treci tu. Am ramas insarcinata si nu mi-am dorit acea sarcina. Am facut atunci avort iar acum daca as putea as intoarce timpul si as fi cea mai fericita sa las sa traiasca,acea fiinta daruita cu atat dragoste de Dumnezeu. Prin copii Dumnezeu a binecuvantat si binecuvinteaza femeia. Ai incredere in Bunul Dumnezeu care ti-a daruit acest copil din dragoste pentru tine. E MARE PACAT sa ucizi o fiinta fara aparare, fie ea si de o zi in pantecele tau. Poate vrei sa vezi filmuletul " strigatul mut ". Cauta-l pe net. Eu iti spun sincer ca nu am reusit sa-l vad pentru ca am inceput sa plang inca de la inceputul lui. Mi-am dat seama ca mi-am ucis COPILUL, nu era ,asa cum am crezut eu, doar o bucata de carne care ma incomoda. Un mesaj din partea copilului tau nenascut:
"Mama, auzi, a inceput sa-mi bata inima. De acum incolo pot simti dragostea ta. Te rog sa nu te obosesti peste masura, sa nu fii trista, sa dormi, sa rizi, sa maninci fructe-adica vitamine- si sa te plimbi in aer curat.
Roaga-l pe tata sa ne duca la munte.... Sau la padure.... Intr-un loc cu mai mult oxigen...
Eu sint cuminte, dar sint copil... Viitor copil(sa nu te superi daca am sa-ti mai dau cite-un picior in burtica.. )
Am numai citeva saptamini de viata, si ... de-abia astept sa ma nasc..Sa nu-ti fie teama la nasterea mea; sint si eu acolo ca sa te ajut.
Si te rog sa-mi pui un nume frumos....
Te iubesc, mamica mea...
(poate asa multe dintre noi se razgindesc in ceea ce priveste avortul...)

Viata incepe in momentul conceptiei si nu la nastere;
tine de ficare din noi sa invatam acest lucru, sa nu-l banalizam si sa-l pretuim.
Sa dea bunul Dzeu sa vegheze asupra fiecarui pui nenascut....sa nu ajunga in gunoi...ochisorii lui mici...sa nu se umple cu resturi din hazna...obrajorii lui...sa straluceasca de bucurie si sanatate....buzele lui sa spuie : MAMI< ITI MULTUMESC CA M_AI NASCUT...ITI MULTUMESC...CA AI INDURAT 9 LUNI DE CHIN, CA ERAI SA MORI DIN CAUZA MEA....CA TI-A FOST RAU...ITI MULTUMESC...CA NU TE-AI UITAT, CA NU AI BANI...CA TI-AI PUS INCREDEREA IN DZEU, TATAL TAU SI AL MEU....CA OCHISORII MEI AU VAZUT RAZELE SOARELUI SI MI-AU MANGAIAT MANUTELE, PICIOSRUSELE SI, VANTUL SE JUCA CU PUFUL MEU DIN CAP...MAMII CE MULT TE IUBESC...CAND VOI CRESTE MARE...MAMII...AM SA-TI INTORC necazul in bucuria..NOPTILE NEDORMITE...ZILELE GRELE...OBOSEALA, EU AM SA TI-O RIDIC DE PE UMERII TAI CAZUTI....MAMII, NU AI SA MAI SUFERI...M-AM FACUT ASA DE MARE...DATORITA TIE...CA A FOST O ZI IN VIATA TA, CAND AI HOTARAT....SA-MI DAI VIATA!
MULTUMESC.

Sufletele copiilor ucisi, nebotezati, stau in semi-intuneric si cer socoteala parintilor care i-au ucis. Cer razbunare si plang in continuu pentru ca mama lor, le-a rapit sansa de a fi mangaiati si de a simti dragostea atat a parintilor cat si a Lui Dumnezeu in ceruri. Sa ne rugam pentru aceste suflete si sa ne intoarcem fata catre Dumnezeu si catre Maicuta Domnului care plange pentru noi si se roaga pentru iertarea pacatelor nostre. Pacatul uciderii este pacat strigator la cer.
Haideti sa ne crestem copilasii pe care nu i-a daruit Bunul si Milostivul Dumnezeu si sa avem incredere in El. Daca te gandesti ca nu ai bani sa cresti un copil, dar il vei lasa sa traiasca, El te va ajuta sa-i asiguri painea cea de toate zilele. NU MAI UCIDETI COPII! VA IMPLOR! Ma doare cand aud ca o viitoare mama nu vrea sa fie mama, sau ca odata ce a facut un copil nu mai vrea un altul si recurge la acest gest necugetat. Iubiti-va copii din prima zi de conceptie pentru ca ei au primit viata de la Stapanul Absolut inca de la zamislire. Inca din prima clipa Dumnezeu i-a scris destinul si stie ca va fi cand va fi mare si cate zile va avea pe amant. Atunci cand iti ucizi copilasul, te intorci impotriva Lui Dumnezeu si nu-ti va fi bine nici tie si nici copiilor pe care ii vei avea la un moment dat, atunci cand ii vei dori cu adevarat.
Sunt o mare pacatoasa pentru ca am facut acest mare pacat de 2 ori.La un momet dat Lui Dumnezeu i-a fost din nou mila de mine si mi-a mai daruit inca un copil, un baietel care are acum 2 anisori. Ii multumesc ca mi-a dat sansa de a ma bucura de atingerile si de gesturile lui pline de dragoste pentru mama sa. Atunci cand se uita la mine si ma pupa cu atat gingasie nu pot sa nu-mi aduc aminte si de ceilalti doi copii pe care i-am ucis si cu cata parere de rau ma gandesc ca acum as fi fost cea mai implinita mamica daca i-as fi avut pe toti trei alaturi de mine.
Nu trebuie sa va mai puneti intrebarea daca "sa il las sau nu sa traiasca". Sunt copii vostri!!! Mai tarziu Ii veti Multumi Domnului ca nu i-ati ucis.
sper din toata inima sa va razganditi toate viitoarele mame care citesc aceste randuri si vor sa faca avort. Dumnezeu sa va ajute si sa lasati copii sa va aduca bucurii in viata!
Doamne ajuta!


Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabrielamaria
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabrielamaria
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicoT (acum 14 ani)

Vai...cata dreptate ai!Totusi nu stim ce e in sufletul omului!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicoT
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicoT
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
myryam (acum 14 ani)

Doamne,cu cata usurinta vb femeia asta..vrea sa mai faca un avort la nici un an dupa ce a mai facut unul.oare are minte,constiinta?nu cred..daca nu ai posibilitatea sa cresti un copil,nu mai fa sex!ce boala,nu te poti abtine?preferi sa faci un avort si sa te f**i in continuare?atunci nu te mai poti numi om,esti animal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de myryam
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de myryam
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daniela (acum 14 ani)

Mai nu vreau sa judec pe nimeni , dar avortul e un pacat imens...Practic omori o bucatica din tine , suflet din sufletul tau...Nu am trecut niciodata prin asa ceva si sper sa nu fiu nevoita...De aceea exista metode contraceptive...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lilica 1990 (acum 14 ani)

nu stiu ce suflet au cele care fac avort ,cum puteti sa omorati o parte din voi eu miam pierdut copii chiar cu o zi anainte de ajun mii doream ffff mult ,voi nu stiti sa va luati masuri d protectie la medicul de familie sunt gratuite ganditiva k le faceti rau la bebei si voua dumnezeu a sp sa lasam copii sa vina la el nu sai oprim stiu k sunt un nimik sa va reprosez k avortati ansa sunt furioasa pe voi kre renuntati la un bebe si noi care n dorim nul putem avea ,acum si eu sunt furioasa p mn pt ceeia c sa intamplat desi nam nicio vina nu m facut niciodta efort sau altceva care sa punan pericol cele 2 fetite ansa am pierdut sarcina la 23 de saptmani knd ma bucuram de miscarile lor,mam intors de la spital cu pantecele gol cu mainile goale si fara dorinta de a mai trai ,va rog din suflet nu avortati orikt de greu pare o solutie tot o sa gasiti puteti chiar sal dati spre adoptie sunt multe mamici care vor sa adopteze aveti mila de ei si ganditiva ca si mamicile voastre ar fi putut face la fel cu voi.iar pt tn m_d sper k nai facut avort

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lilica 1990
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lilica 1990
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Renata (acum 14 ani)

Solutia pentru a avea copii: Dr. Mihai Vieriu, Spitalul CFR, Iasi, homeopat.
A facut un regiment cu picaturi homeopate. L-am recomandat la cateva cunostinte si nu au regretat. In 2-3 luni de la inceperea tratamentului au ramas gravide. Trateaza si iminenta de avort. Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
kasho1 (acum 13 ani)

Urmariti aceste link-uir, aveti dreptul sa stiti adevarul- eu nu l-am stiut( nu e o scuza daca as fi stiut aceste lucruri decizia mea era cu totul alta , dar suferinta e crunta).

http://tainacasatoriei.wordpress.com/2007/11/20/strigat-din-strafunduri-2/

http://adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/232-cum-se-face-avortul-socant-cel-mai-dur-film-despre-avort

http://utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=1822

sau pur si simplu dati pe Google adevarul despre avort, veti afla lucruri despre care prea putini medici va vor spune, iar daca nu cunoasteti aceste lucruri nu veti putea lua linistite nici o decizie.

Decat avort mai bine dat spre adoptie, e mai uman!
Va doresc multa sanatate si intelepciune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kasho1
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kasho1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.