Clickmed
programare rapida la medic

Stimulare ovariana

Infertilitate feminina Stimulare ovariana
Intrebare postata de Ana Maria17136755 cu 14 ani in urma

Buna seara.
Ma numesc Ana Maria si as avea o intrebare sa va pun .
Eu luna aceasta fac untratament cu cyclo proginova iar luna viitoare urmeaza sa fac o stimulare ovariana.
Ma programasem la doctor in ziua a 3-a a ciclului. Tot in aceeasi zi trebuia sa fac o dozare de estrogen si o eco transvaginala. Din pacate doctorul nu poate fi in ziua cu pricina in spital si m-a amanat cu cateva zile. Eu o sa ma duc la dansul cam prin a 7-a zi a ciclului.
Acum intrebarea este : pentru o stimulare ovariana tratamentul inceput din ziua a 7a nu este cam tarziu? Doctorul in functie de rezultatele analizei si a eco urma sa imi stabileasca o schema de tratament.
Voi care ati mai facut asa ceva , ma refer la stimulare ovariana, cum ati procedat ?
Din a cat-a zi ati inceput sa luati pastile?
Ma gandesc ca daca este cam tarziu sa ma reprogramez luna urmatoare ( de fapt cam peste doua luni) si sa continui tratamentul cu cyclo proginova.
Multumesc pentru intelegere.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stimulare ovariana"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

ALO (acum 14 ani)

Am urmat tratament cu Duphaston de anul trecut din martie,de cand incercam sa raman insarcinata-din z12-z 26 a c.m.Mentionez ca ciclul nu l-am avut niciodata regulat,decat cu Logest-6 ani sau Duphaston. Luna trecuta,medicul mi-a spus sa iau Clostilbegyt/clomifen,intre zilele 5-9 ale c.m.,2 pe zi. In ziua 16 am avut o durere crunta de ovare,toata ziua. Trebuia sa-mi vina ciclul duminica si mi-a venit de-abia marti. Luni am facut test urinar de sarcina si a iesit negativ. Ciclul e mai putin abundent ca si pana acum. Folosesc 1-2 tampoane in 12 ore. De miercurea trecuta pana duminica am fost in Salina Praid si 2 zile la strandul cu apa sarata,la Praid. Medicul mi-a spus ca pot merge,chiar imi face bine pentru pregatirea noastra pentru venirea bebelusului. Intrebarea este daca e posibil sa fiu insarcinata? Cauza intarzierii ciclului sa fie Praid-ul sau clostilbegyt-ul? Sambata trebuie sa incep tratamentul si nu stiu daca e bebe-am auzit mai multe cazuri ca testele nu-ti arata imediat sarcina si a fost si intarzierea de ciclu. Daca unt insarcinata,afecteaza tratamentul sarcina?Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ALO
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ALO
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ana Maria17136755 (acum 14 ani)

Buna ALO.
Asa am ajun si eu de speriata dar nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Mai repeta testul de sarcina dar eu zic ca daca ti-a venit ciclul (chiar daca a fost putin neregulat, poate de la medicamente sau vreo raceala) nu este nici o probelema. Cat despre stimulare nu stiu ce sa zic. Ai facut analize hormonale inainte , o monitorizare a ovulatiei? Ai verificat daca ai chisturi sau alte probleme ? Cat de regulat este ciclul tau? De unde stii cand ai ovulatie?
Sunt multe lucruri care trebuie sa le ai in vedere ca si stiumularea asta daca o faci dupa ureche risti sa te alegi cu chistulete. Nu vreu sa te sperii dar trebuie sa fii atenta la multe lucruri inainte de a opta pentru stimulare. Uneori insa nu este suficient doar clostibegyt ci si pregnyl sau ceva de acelasi fel (pentru a sparge foliculul. Eu am facut o stimulare ovariana la inceputul anului , dupa ureche , si nu a iesit nimic. Ba inca am avut si ceva dureri in luna respectiva. Noroc ca nu m-am ales cu ceva urat. In consecinta nu trebuie sa te sperii dar trebuie sa fii atenta si sa ce doctor consulti , ma refer la cat de experimentat este in probleme de infertilitate. Succes in obtiunerea a ceea ce iti doresti si sper ca nu te-am speriat sau ametit cumva.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ana Maria17136755
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ana Maria17136755
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aniela (acum 12 ani)

fetelor aveti mare grija cu duphastonul,ingrasa exagerat de mult.......

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
LMC (acum 11 ani)

Buna tuturor,
Am luat si eu 2 luni duphaston,nu am avut nici o reactie adversa,doar m-a ajutat la reglarea menstruatiei.
Din ziua a 6 a (sambata)pana in ziua a 10 a voi lua Clostilbegyt,sper sa-mi fie de folos si sa am parte de bebel.
Va pup!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de LMC
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de LMC
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dia (acum 11 ani)

buna fetelor!!! eu am facut o groaza de tratamente prescrise de medic si mi=a spus ca nu ovulez .... dar mia zis ca dupa ce imi va trece menstruatia voi face o FOLICULOMETRIE . dar pana atunci mia prescris klion d100 e pt scurgeri ca cica trebuie sa ai vaginul curat... imi doresc enorm un bebe!!!! si m-am cam saturat sa iau o groaza de pastile si ovule.... dar nu ma voi da batuta ... va doresc succes si voua !!!!voi reveni cu informatii dupa ce voi avea rezultate!!!! va pup!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
baronu (acum 10 ani)

buna ziua ma numesc anamaria si eu sunt casatorita de 5 ani si ne dorim foarte mult un bebe dar pana acum nimic sunt disperata am fost la medic mia dat o groaza de medicamente printre care si duphaston dar mam ingrasat de la ele si tot nu imi vine ciclul regulat si nici nu am ovulatie in fiecare luna va rog ajutatima...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de baronu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de baronu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.