Clickmed
programare rapida la medic

Un sfat despre dereglari hormonale...va rog

Ciclul menstrual
Intrebare postata de cata_c cu 14 ani in urma

Va multumesc de sfaturi,cineva mi-a recomdat sa iau si vitamina C impreuna cu Ketorol,pt. absorbtie..Am fost la stomatolog astzi,acum is mai bine :).Va multumesc inca odata.Numai bine

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un sfat despre dereglari hormonale...va rog"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

cata_c (acum 14 ani)

Buna,
Am si eu o mica problema si as vrea sa imi dati si mie un sfat.Am 21 de ani si pana acum cilul menstrual a fost tot timpul neregulat.Am fost acum un an la ginecolog sa vad daca e vreo problema si nu mi-a gasit nimic si mi s-a spus k sunt ok si k nu am de ce sa imi fac griji. A trecut si asta, ciclul tot neregulat mi-a ramas.Tin sa specific k mi-am inceput viata sexuala si nu am luat anticonceptionale.In momentul de fata ma confrunt cu o mica sau mai mare problema.Acum o sapt trebuia sa imi vina ciclul si de obicei eu astept sa imi intarzie pt k niciodata nu mi-a venit mai devreme de 30 de zile.In fiecare luna cand imi vine cilul am simptomele specifce ciclului sani tari si durerosi,irascibilitate, etc.Sapt trecuta nu am avut nici un fel de semn si totusi luni dupamasa mi-a venit ciclul.Eu am crezut ca e normal dar nu a fost asa.....Am avut ciclu cam 5 zile dar va spun ca a fost intro cantitate foarte mica .....adica la modul k nu reuseam sa umplu in a 2-a zi de cilu nici macar jumatate de absorbant.Acum sunt foarte confuza de toate informatiile de pe net si as vrea sa imi dati un sfat despre ce credeti ca e vorba daca ati trecut careva prin asa ceva?......Sa fie vorba despre o sarcina? sau poate sa fie o dereglare hormonala si nimic mai mult?........va rog frumos dati-mi un sfat pana ma duc la medic........:-s

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cata_c
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cata_c
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Adrienne (acum 14 ani)

Un raspuns sigur poti primi doar de la medicul ginecolog. Ar putea fi sarcina ,daca spui ca nu te protejezi......ar putea fi si dereglare hormonala, ac***a in vedere problemele cu ciclul.........deci ,numai medicul iti poate raspunde. Numai bine !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Simona225127030 (acum 14 ani)

Am citit despre problema ta si as vrea sa iti dau cate sfaturi utile. In legatura cu prima ta problema cea a ciclului menstrual neregulat din cate stiu eu sunt f multe femei de diferite varste care se confrunta cu aceeasi problema se poate rezolva usor cu o vizita la medic si sa iti perescrie niste anticonceptionale, iti regleaza ciclul si iti da si siguranta ma refer la o sarcina nedorita. Legat de cea de a doua problema a ta pana ajungi la medic.... Poti sa iti faci un banal test de sarcina, iar ca sa fii si mai sigura exista o analiza de sange care se numeste bHCG si descopera sarcina f devreme. Sfatul meu este sa consulti un ginecolog si daca el te asigura ca e totul Ok poti sa mergi la un medic endocrinolog sa te lamureasca cu hormonii. Sper sa am fost utila si daca te hotarasti iti pot recomnada cativa medici buni.
Multa bafta si sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Simona225127030
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Simona225127030
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
petrescu alina beatrice (acum 9 ani)

Bună ziua! Am 32 de ani. Și am 43 Am facut enumerate analize și toate au ieșit bn.pe zi ce trece slăbesc tot mai mult.intr-o săptămână am slăbit 5 k .îmi poate spune cineva ce sa fac sa mă ingras?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.