Clickmed
programare rapida la medic

Ce exercitii pot face?

Diete
Intrebare postata de MARIA LAURA1 cu 15 ani in urma

Acum un an am nascut, pentru a doua oara prin cezariana, numai ca la a doua sarcina mi s-a rupt uterul. Baietelul a fost mai mare decat credeau medicii, iar cand l-au scos, mi-au rupt uterul. Am avut interdictie un an sa fac exercitii fizice. Dupa un an si o luna, am inceput cu niste exeritii usoare, iar apoi am inceput sa fac tae-bo. Am ajuns la spital, la urgente aproape lesinata. Se pare ca din cauza unei gastrite mai vechi nu mai am voie sa fac exercitii care sa solicite muchii abdominali. Eu am ramas cu o burtica inestetica dupa nastere si as vrea sa scap de ea. Pastilute de slabit nu vreau sa iau, pentru ca am 1.64m si 56 kg. Asa ca intrebarea mea este: ce exercitii pot face pentru a scapa de aceasta burtica?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce exercitii pot face?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Laurentiu6126634 (acum 15 ani)

Buna,
Dupa parerea mea, esti bine asa cum esti. Nu te mai ingrijora din cauza burticii, mai ales ca doctorii ti`au interzis sa faci exercitii abdominale. Incearca sa ti o dieta si cu timpul burtica se va duce.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Laurentiu6126634
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Laurentiu6126634
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
(acum 15 ani)

Buna,
<br />
In primul rand, sa-ti traiasca baietelul!
ac***a in vedere ca nu ai voie sa-ti soliciti muschii abdominali, poti apela la alte metode pentru a-ti subtia abdomenul si a indeparta tesutul adipos: MASAJUL.
<br />
Cumpara-ti o crema de masaj (preferabil anticelulitica, deoarece favorizeaza indepartarea tesutului gras prin transpiratie) si maseaza-ti abdomenul timp de 15-20 de minute in fiecare seara.
<br />
Masajul trebuie sa fie asemenator uni masaj anticelulita: &quot;framanta&quot; zonele cu grasime: prinde-le intre degete apoi elibereaza-le, ciupeste-le usor , plimba ferm palmele pe abdomen, etc) <br />
Pentru mai multe eficienta, infasoara-ti apoi abdomenul in folie de plastic (cea alimentara este perfecta) si ramai asa pana dimineata.
Dimineata faci un dus si repeti apoi tratamentul seara.
<br />
Eu am urmat acest tratament pentru surplusul de pe coapse si am fost foarte multumita.
<br />
Masajul ferm iti intensifica circulatia iar infasurarea cu folie favorizeaza eliminarea grasimilor prin transpiratie.
<br />
Te anunt insa ca pe perioada verii nu este tocmai placut sa dormi infasurat in nailon, dar ce sa faci, femeile sufera mereu pentru a fi frumoasa :)<br />
Iti doresc numai bine si sper sa ai rezultatele asteptate!

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.