Clickmed
programare rapida la medic

Ma bate

Psihologia cuplului
Intrebare postata de cu 16 ani in urma

Buna,
Am o problema de cuplu, ca sa zic asa.
prietenul meu ma cam arde uneori. Poate ca are dreptate, pt ca uneori mai gresesc si eu, dar pe moment ma supar si cateva zile nu mai vorbim. Prima oara m-a batut deoarece a crezut ca l-am inselat. Fusese plecat cu serviciul si, din nu stiu ce p***ae de-a mea am iesit cu un prieten de-al lui, dar nu am mers pana la a ma culca cu respectivul. Poate am meritat, oricum, numai ca de atunci a cam devenit un obicei sa ma loveasca de fiecare data cand gresesc. Se mai intampla si sa-l lovesc eu cand ma supara. Ideea e ca m-a cerut zilele trecute de nevasta si nu stiu ce sa fac. Il iubesc, stiu sigur asta, dar am dubii ac***a in vedere ca obisnuim sa ne batem uneori (mai mult el pe mine). Va rog, ajutati-ma, nu vreau sa pierd sansa de a-l avea langa mine toata viata, dar nici sa ma arunc intr-o relatie care poate deveni un esec.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma bate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (18)

(acum 16 ani)

Pai mai draguto,
Omu munceste, tu te plimbi cu golanii la cafele si apoi te miri ca te pocneste??? ca sa nu mai zicem ca am impresia ca si tie iti cam place scandalul, ca daca te-ar suparar asa tare ca te bate, n-ai sari si tu la bataie.

Pot sa-ti zic clar: n-are nici un sens sa la casatoriti. Nu e normal acest comportament intr-un cuplu care pretinde ca se iubeste.
PUNCT

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
marius404 (acum 16 ani)

cred ca ar trebui sa va revizuiti ideea de cuplu si sa va respectati mai mult.toti facem greseli mai mici,mai mari, multe sau mai putine.violenta naste violenta.nu trebuie sa te complaci.bataia este o barbarie,nu are legatura cu iubirea.pune lucrurile la punct.ai vrea sa-ti cresti copiii ac***a o astfel de relatie?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marius404
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marius404
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Silvia9095125 (acum 16 ani)

Buna Deea. Eu cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi. Nu stiu ca varsta ai dar dupa cum iti expui subiectul e posibil sa fii inca tanara sicu viitorul in fata. Eu cred ca intr-o relatie este nevoie de incredere reciproca si mai cred ca situatia la care s-a ajuns intre voi se datoreaza faptului ca nu reusiti sa va acordati incredere unul altuia. Va faceti rau prin faptul ca sunteti razbunatori unul cu celalalt. Trebuie sa aveti o discutie mai serioasa cu privire la viitorul vostru si poata ajungeti la un rezultat.Nu are rost sa va pripiti in legatura cu casatoria. Eu am facut greseala asta in legatura cu sotul meu. Ii place sa consume alcool si mie nu-mi place dar am crezut ca cu timpul voi reusi sa-l fac sa se lase dar se pare ca nu am reusit si tare mi-e frica sa nu ajunga dependent de alcool si de aceea cer sfatul medicului. Sper sa existe vreun tratament sau vreun medicament care sa aiba efect si sa reuseasca sa renunte la alcool.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Silvia9095125
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Silvia9095125
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Cristina Florentina1 (acum 16 ani)

buna,
parerea mea este sa nu mai admiti ca cineva sa te loveasca ca-i iubit,ca-i prieten!!! daca l-ai lasat o data e deajuns sa o faca si alta data!sigur nu exista respect nici din partea lui si nici din partea ta! eu zic nici sa nu te gandesti sa te casatoresti cu el! meriti ceva mai bun.cred ca are mentalitatea aceea mai invechita,femeia la cratita (el la munca)cu grija casei si atat, in schimb ei sa-si faca de cap(sper sa ma fac inteleasa).e las!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cristina Florentina1
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cristina Florentina1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MIhaela694509 (acum 16 ani)

bataia nu e buna. nu aveti de ce sa va casatoriti,dak ati inceput de acum cu astea... eu sunt asatorita de 3 ani si nici vb de asa ceva. ce-i drept nici din partea ta nu a fost frumos ce ai facut. gandestete bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MIhaela694509
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MIhaela694509
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daniela805 (acum 16 ani)

Greseli ati facut amandoi...o relatie cu asa un debut ma indoiesc ca va merge.Pt. nimic si pt. nimeni nu accepta nici macar o singura palma.Ma tem ca deja s-a ajuns prea departe.Sfat:mai reflecteaza cu casatoria.Barbati mai sint.Oare chiar il iubesti suficient de ai fost in stare sa iesi cu prietenul lui?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daniela805
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daniela805
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
violeta6097418 (acum 15 ani)

Treaba e asa: daca te-a batut fara sa fiti casatoriti, apoi cand vei fi nevasta lui...va da cu tine de toti peretii.
Chestia cu discutia serioasa...sa fim seriosi! Iti va spune tot ce vrei sa auzi, ca sa te mariti cu el. Apoi va face ce vrea cu tine.
Daca gresesti cu ceva sau il inseli, are dreptul sa fie suparat, are dreptul chiar si sa te paraseasca, dar nu are dreptul sa te bata!

Si, ca sa-ti fie clar unde se poate ajunge: zilele trecute, un baiat 12 de la noi din cartier si-a pierdut mama. Cum? Tata obisnuia sa o bata, ii batea si pe copii. Se imbata si-i batea pe toti. Copiii plangeau ca-i bate, plangeau disperati vazand cum tata o bate pe mama sub ochii lor. Ala mai mic se ascundea, plangea sub masa. Ala mai mare mai sarea sa-i desparta...si-l batea si pe el tata.
Dar, la ultima bataie, a trantit-o pe femeie cu capul de ceva. Au chemat salvarea, au incercat sa o salveze. Dupa 2 zile a murit.

A ramas un baiat de 12 ani si unul de 6. Fara mama ...si fara tata (ca asta va merge, cred, la inchisoare). Si daca ramaneau cu tatal...tot nasol era.

Imagineaza-ti ca asta ti s-ar pute intampla tie...copiilor tai...Gandeste-te la asta inainte de a spune "Da".

Si un barbat care te-a lovit odata si l-ai iertat, fii sigura ca o va face din nou. Orice ti-ar spune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta6097418
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta6097418
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
georgeta176 (acum 15 ani)

parerea mea este ca, daca iti place sa fii batuta, poti accepta aceasta cerere in casatorie! pentru ca in timp indiferent daca tu vei gresi cu ceva sau nu oricum o vei incasa, pentru ca el va gasi mereu motive, va gasi mereu asa zise greseli de "corectat".
Intre doi oameni care se iubesc nu poate fii acceptat un astfel de comportament. Nici macar intre doi oameni care se urasc!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de georgeta176
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de georgeta176
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena923 (acum 15 ani)

Buna,mai fata!Pe mine tata ma batea sistematic ,fiind alcoolic inrait,dar pe mama niciodata!
Asa ca dupa moartea lui am intrebat-o de ce nu o batea si pe ea,ca doar era betiv.
Mi-a raspuns ca inainte de casatorie i-a spus:"o palma si nu ma mai vezi".Asa am facut si eu cu actualul si merge din acest punct de vedere.
Oricum sa stii ca dezaprob complet pe cel care a scris primul mesaj!Nimanui nu-i place sa sufere nici fizic,nici moral.Poate celor care au probleme psihice grave,dar nu cred ca e cazul tau.
Sfatul meu este sa nu mai accepti sa fii batuta,sa-i spui fraza pe care mi-a spus-o mama mie si sa nu mai ripostezi niciodata.Mai bine pleaca!Daca e asa inainte de casatorie,dupa vei ajunge la spital.Uita-te si tu la stiri,la emisiuni legate de acest subiect mai ales pe Euforia TV.
Un ultim sfat:chiar daca el nu te respecta tu respecta-te! Sper ca ti-am raspuns la intrebare si tare as vrea sa mai scrii ca sa stim cum o mai duci,daca sfaturile noastre nu sunt doar asa ca sa fie,ci sunt utile.Zile frumoase si senine,fara batai,gelozii si credinta ta ca ai gresit.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena923
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena923
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
clara23 (acum 15 ani)

NU EXISTA MOTIV PE LUMEA ASTA PENTRU A TE LASA UMILITA!!!!TE ARUNCI INTR-O RELATIE FARA VIITOR!ORICUM SI TU AI GRESIT

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de clara23
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de clara23
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona312112347 (acum 15 ani)

Nici eu nu sunt de acord cu bataia intr-un cuplu. Mi se pare o metoda rudimentara si animalica de a reglementa "probleme de cuplu". Nu zic ca tu ai procedat corect cand ai iesit cu prietenul omului si apoi mai zici ca-l iubesti la nebunie. Lasa timpul sa mai treaca si vezi ce sentimente aveti unul pentru altul si peste un an, daca mai sunteti impreuna. Dar, in nici un caz, nici sa nu accepti sa te bata partenerul si nici sa nu-l bati ca e acelasi lucru (sa nu te miri ca va riposta).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona312112347
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona312112347
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Daniel80113731 (acum 15 ani)

si ce ca se plimba cu golanii? el trebuie sa o respecte! nu sa o bata! trebuie pedepsit! ca sa nu mai urmeze si alte femei! el cere in casatorie 1 sac de box !!! si sacu cum nu are creier .......CASA DE PIATRA!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Daniel80113731
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Daniel80113731
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona128 (acum 15 ani)

poate ca ai meritat?! wow! dar stai putin, cine spune ca o greseala trebuie pedepsita cu bataia?! Eu cred ca esti nehotarata... iar el sigur va ajunge la batai crase daca o sa va casatoriti! poate ca tu nu, mai rar vezi asta din partea unei femei, dar gandeste-te ca o palma de-a ta asupra lui va putea genera o bataie adevarata din partea lui! si o sa suferi enorm. Asa ca nu te lega la ochi inainte sa fii sigura de ceva. Daca ai atatea incertitudini, discuta-le cu el, ajungeti la un consens, nu va mai bateti! Nu vreau sa te influentez in niciun fel, tu stii mai bine ce se intampla intre voi, dar toata treaba asta cu bataia trebuie sa inceteze pentru binele amndurora!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona128
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona128
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
laila88 (acum 13 ani)

si eu am fost batuta mai recent de prietenul meu.m-a umilit foarte tare.ma suspecta ca-l inselam pentru k in ultima vreme nu i-am acordat prea multa atentie.nici nu mai stiu daca exista baiat care sa nu fie agresiv in ziua de azi.vezi tot mai multe cupluri destramate din cauza violentei.important e k nu trebuie sa ramai cu el.daca nu acum,mai tarziu iti vei da seama.si ajungi tot la aceasta concluzie.nu merita sa-ti pierzi timpul cu el!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bombonika Toxika (acum 13 ani)

Ma date si pe mn unu dar il bat si eu pe el eu am 14ani jumate si el 12 acm nu prea ma mai bate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Craciunescu Iosif Aurel (acum 12 ani)

Stimata duduie, si eu mi-am batut nevasta si am sa o fac constant desi nu am nici un motiv , dar trebuie sa stie cine este seful in casa. Bataia este rupta din rai, omanenii stiu de frica , respectul nu mai este la moda de cateva decenii incoace !
Cu stima Craciunescu Iosif Aurel.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
coco (acum 11 ani)

Craciunescu Iosif Aurel esti dezaxat.Mai bine ai face o cere ca sa fii sef la spitalul de nebuni-printre nebuni..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Gabriela (acum 10 ani)

Pe tata il cheama Craciunescu Iosif Aurel....refuz sa cred ca el a postat acest mesaj demn de dispret!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.