Clickmed
programare rapida la medic

Stresul legat de locul de munca

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Lucrez intr-o unitate unde stresul psihic este pe primul loc in afectarea sanatatii si starii mintale,lucrez cu persoane cu dizabilitati;dar cu timpul te obisnuiesti,eu avind 15 ani in acest domeniu,dar anul trecut am fost detasati la un alt centru dar beneficiarii de aici au un diagnostic mai sever.Pentru prima oara in viata mea,tocmai aici si tocmai o d-na psiholog mi-a spus fata de 15 colegi ca "nu-mi place figura dumitale",eram adunati pentru o sedinta referitoare la comportamentul unui beneficiar nou internat,nu-i placea figura mea deoarece mi s-a parut a discuta ceve serios si figura mea era pe masura discutiei.Deci vreau sa va spun ca la asemenea psiholog de la locul de munca nu cred ca ai putea apela sa te ajute in probleme de stres,ci mi se pare ca de atunci chiar sunt mai stresata cum nu am fost in acesti 15 ani,stresata de faptul ca am fost jignita fata de colegii mei,atita a dus-o mintea,atita a spus....ce parere sa ai despre un asemenea PSIHOLOG?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stresul legat de locul de munca"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

George84132364 (acum 15 ani)

buna ziua doamna.as vrea sa va impartasesc si eu expierenta mea.eu lucrez in italia de vreo3ani jumate.am lucrat intai intr-o fabrica un de pe langa impachetatul lenjeriilor,trebuia sa fac si facturi.asta din cauza ca patroana a vazut ca ma duce capul.am rezistat cam un an jumate in stres pt ca daca se inampla sa se intample ceva gresit dadea vina pe mine chiar daca eu nu aveam nici o vina.eram singura romanca celelalte erau italience si albaneze.dupa un an jumate am inceput sa fac atacuri de panica rau de tot.zilnic cand intram in fabrica ma lua tremureala si lesinam.vazand asa iubitul meu a zis ca e mai bine sa merg acasa poate e ceva grav-la vremea aceea nesttiind ca sant atacuri de panica.am mers acasa si medicul de familie mi.a recomandat un psiholog spunand ca e cel mai bun din piatra neamt.am mers la el dadeam cate 1milion pe sedinta.a fost ok vreo 4sedinte cand a 5a inceput sa ma pipaie zicandu.mi ca face parte din terapie.eu p***a nu mi.amn dat seama ce avea sa urmeze dupa asta.dupa a 5terapie a plecat la un congres si mi.a zis ca o sa fac terapie in continuare cu colega lui pe care nu o mai vazusem pana atunci.am zis bine.asa au mai trecut vreo 3sedinte dupa care s.a intors dansul.am fost din nou intr-o joi si a fost pt ultima data.m-a pus sa inchid ochii ca o sa-mi transfere energie.s.a asezat pe un scaun in fata mea si a incercat sa ma pipaie iar.atunci mi-am dat seama ca de fapt e dus rau cu capul.pt ca cat timp am facut cu asa zisa colega nu a fost vorba de nici un transfer de energie.nu am putut face nimic sa-l denunt pt nu-mi dadea nici o facturafiscala nimic.aveam doar un martor,pe mama mea care ma insotea mereu dar nu era de ajuns.dupa aceasta expierenta am facut o depresie din care cu greu mi.am revenit.m-au ajutat foarte mult alte 2doctorite neuro psihologi carora o sa le multumesc toata viata si care mi-au spus ca de fapt domnul psiholog la care fusesem inainte nu era la prima abatere.mai putem oare avea incredere in doctori?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de George84132364
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de George84132364
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
simona166117244 (acum 15 ani)

Buna,
Imi pare rau ca ai avut parte de o stfel de experienta neplacuta. Unii medici ai trebuie sa nu mai profeseze in veci!
E bine insa ca ai reusit sa treci peste toate problemele cu ajutorul celor doua doamne neuro-psihologi.
Inseamna ca mai sunt si medici care stiu sa-si faca meseria.
Sanatate maxima si numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona166117244
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona166117244
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona166117244 (acum 15 ani)

Buna Liliana,
Oare d-na psiholog nu a zis-o in spirit de ..gluma(sa zic) , iar tu fiind detasata intr-un alt loc, cu stres mai mare, ai luat-o personal si in serios!?!?
Daca a fost in mod serios si cu rea intentie, atunci...nu prea vad mult profesionalism la dumneaei. Ar fi putut sa-ti spuna in particular ceea ce o deranja...
Eu zic sa incerci sa lasi in urma acest episod, sa treci peste, iar daca se mai intampla sa ai o dicutie cu d-na, sa vezi care ar fi cauza.
Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona166117244
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona166117244
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
George84132364 (acum 15 ani)

multumesc din suflet.si dumneavoastra va doresc numai bine si sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de George84132364
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de George84132364
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.