Clickmed
programare rapida la medic

Estrogenul si emotiile la femei

Menopauza
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Am stari despresive,insomnii,nervozitate,bufeuri.Mi-a fost recomandat antidepresiv si ANGELIQ dar am dureri de picioare de milloc.Ce pot face?EXISTA UN CENTRU DE TRATAMENT PT MENOPAUZA?
ACUM MERG LA ENDOCRINOLOG,PSIHIATRU SI 1 DATA PE AN LA GINECOLOG ..

CU MULTUMIRI ANTICIPATE,MARIA

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Estrogenul si emotiile la femei"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

simona166117244 (acum 15 ani)

Buna ziua,
Rspectand niste reguli ale alimentatiei este posibil sa nu mai aveti nevoie de alt remediu, probleme datorarte menopauzei disparand de la sine :
- eliminati alimentele daunatoare : carnea + preparatle din carne, zaharul , alimentele cu coloranti artificiali, al=melioratori de gust si culoare
- mare atentie la grasimi si excesul de proteine: consumati cu moderatie produse de patiserie si cofetarie, prajeli, branzeturi fermentate, peste gras
- cat mai multe cruditati, fructe si legume
- cat mai multe cereale integrale- pueti consuma in cantitati mari fulgi de grau, orz, ovaz, paine din faina integrala, mamaliga.
De asemena plantele medicinale pot da un rezultat foarte bun, daca sunt folosite respectand regulile alimenatiei.
Combinatia de talpa-gastei, traista-ciobanului, sunatoare, cretisoara si salvie, este foarte eficienta. In cazul in care sunteti interesata de modul de preparare a amestecului, ne puteti scrie.
Sanatate maxima!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona166117244
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona166117244
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena991510 (acum 15 ani)

sunt eu interesata pt mama mea, care prezinta aceleasi simptome, bufeuri, tensiune in piept, stare de neliniste care duc la atacuri usoare de panica ..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena991510
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena991510
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona166117244 (acum 15 ani)

Buna Buibui,
Plantele de care am scris mai sus, se macina cu rasnita electrica si se tin separat in borcane. Seara, se ia o lingurita din fiecare, se pun intr-un vas si se ad 0,5 l apa, si se lasa la macerat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara, preparatul obtinut fiind pus deoparte, iar plantele ramase dupa filtrare fiind oparite (infuzate) cu inca 1/2 l de apa clocotita, dupa care se acopera si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. In final se filtreaza infuzia racita si se combina cu maceratul obtinut anterior. Se consuma acest preparat pe parcursul zilei, in 2-3 reprize, pe stomacul gol.
Cura cu aceasta combinatie de plante dureaza 2-3 luni.
Sfatul meu este sa cereti sfatul si unui medic.
Sanatate maima mamei tale si tie, sarcina usoara!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona166117244
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona166117244
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adi3134498 (acum 15 ani)

Buna! Va sfatuiesc sa incercati un electrostimulator transcutanat. Este un aparat digital care este indicat pentru dureri de spate, dureri lombare si cervicale, dureri ale incheieturilor, nevralgii, dureri de cap, disconfort menstrual, dureri cronice de diferite cauze. Este unul dintre produsele achizitionate in ultimul timp persoanele care sufera de diferite dureri iar rezultatele sunt exceptionale.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs intrati pe site-ul magazinului online www.tehnica-medicala.ro, iar produsul il gasiti facand click pe http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Electrostimulator-transcutanat-BEURER-EM80.
Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de adi3134498
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de adi3134498
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.