Clickmed
programare rapida la medic

Prietenul meu

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Loredana138117553 cu 15 ani in urma

De 5 ani de cand sunt cu prietenul meu(33 ani) a urinat de 3 ori in pat fara sa-si dea seama.poate cineva sa-mi spune de ce?din cauza stresului(dar il gasim in fiecare zi),din cauza oboselei,poate a cosmarurilor,a vezicii.el spune ca are impresia ca urineaza prea des.cine ma poate ajuta cu un raspuns ii multumesc mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Prietenul meu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

carmen658 (acum 15 ani)

Buna,
Trebuie sa mearga la un control, sa faca un examen de urina si o urocultura care sa determine daca este sau nu prezenta o infectie urinara. Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen658
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen658
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
eu (acum 14 ani)

draga mea,eu sunt fata,am cam aceeasi problema ca si prietenul tau,dar asta pt ca si tatal meu a avut,sper ca mai citesti raspunsurile de aici,chiar daca intrebarea e din martie,tatal meu de ex,cand este prea obosit,sau cand bea face si acum in pat,dar nu sa dus la medic,nu vrea,si are 49ani,in schimb eu am fost,am luat niste medicamente,a!am 24ani,si mi sa spus sa nu mai beau lichide dupa ora 18,un timp a mers,a trecut,si nu le-am mai luta,am mai facut in pat,langa prietenul meu de vreo 2ori,imi era rusine,sa mor...dar pt ca mi-a fost frig,acum insa nu mai fac,dar asta pt ca ma trezesc,am citit pe net ca asta este o problema de cand suntem copii si se cam transmite,am si 2 surori,dar ele nu au nimic cu chestia asta,si ma duc des la baie,cik trebuie sa ne ducem la un psiholog,poate ca am fost traumatizati de o problema,copiii find,si nu ne amintim,si nu suntem maturitati psihic suficient,ca toate au legatura de la creier,de stres,da,era scris si din cauza asta,ca unii au somnul ,nu,adorm repede,si nu mai simt cand vezica sa umplut....si nu realizeaza ca fac pipi...deci,era scris ca,cu medicamente de la medic si un psiholog,neaparat,se trece peste problema asta,te pup

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.