Clickmed
programare rapida la medic

Prescurtari si termeni folositi de catre laboratorul de analize medicale

Investigatii
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Am un copil de 2 ani si 1 luna care dupa mai multe enterocolite in perioada 5 luni - 1, 5 ani a ramas cu dureri de burtica cred eu pt. ca noaptea in somn scanceste cu ochii inchisi, se intoarce pe toate partile iar cateodata plange. Am fost la Cluj 15 iul 2008)la Clinica 2 pediatrie internata si mi s-a spus dupa toate analizele efectuate ca baietelul are o intoleranta fata de anumite produse alimentare si ca eu trebuie sa-mi dau seama care sunt aceste produse. Mi s-a dat pe reteta DEBRIDAT solutie 3x3 ml/zi i.m. cu 15 min. Am facut analizele pe data de 16.02.2009 si fosfataza alcalina a fost de 3560 u/i iar celelate analize au fost in limite acceptabile. La 3 zile am repetat analiza cu fosfataza alc. la indicatia medicului de famili si am obtinut valoarea de 2568 u/i iar LDH 596 u/i. Tin sa specific faptul ca copilul are 16 kg si o inaltime de 88 cm. la nastere avea 3.68 kg si 54 cm. Nu este in timpul zilei suparat si nici nu da semne ca l-ar durea ceva. Este un copil vioi mananca bine dar si intimpul zilei in perioada cand doarme de la 12.30 la 15.30 se trezeste la fel ca si noaptea. Cele mai consumate produse sunt merele, branza calcica, copotul de mere si pere, cirese, caise, supa de legume si pui, carne de pui, orez si mamaliguta cu peste, branza etc...Ma ingrijoreaza cel mai mult valorile ridicate ale fosfatazei alcaline si as dori sa stiu daca este din cauza alimentatiei sau din alte cauze.
Mentionez ca DEBRIDAT solutie i-am dat timp de 3 luni cu 15 zile pauza. In tot acest timp a dormit mai bine cam cu 30-40 %.Dupa ce am venit de la Cluj am fost la mare si atunci dormea foarte bine atat in timpul zilei cat si intimpul noptii.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Prescurtari si termeni folositi de catre laboratorul de analize medicale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

comentarii utilizatori (acum 15 ani)

m-am operat de colecist laparoscop si am arsuri pe gat si in stomac de ce ? si cum imi trec ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.