Clickmed
programare rapida la medic

Efectul desenelor animate asupra copiilor

Arta de a fi parinte
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Am un baietel de 1 an de zile si ne dorim f mult un acvariu, va rog spuneti-mi daca ii este daunator la ochi, plamani.....ac***a in vedere faptul ca nu va fi amplasat la el in dormitor.
Astept raspunsurile voastre urgent.VA MULTUMESC!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Efectul desenelor animate asupra copiilor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Nora5 (acum 15 ani)

Buna
pestii din acvariu pot face rau indirect, prin dafniile cu care sunt hraniti, care pot fi inhalate cand sunt presarate deasupra apei, atata timp cat acvariul nu este in camera copilului nu cred ca ar fi probleme.
Numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nora5
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nora5
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
anca (acum 14 ani)

copilul meu e cls 1,are un coleg de cls cu comportament problematic,agreseaza copii in fiecare pauza fizic,le arunca caciulile in noroi in gunoi pe inv din p***a no mai scoate injura ameninta minte si mereu zice ca e provocat ,inv ia facut mustrare in fata clsei si scrisa parintilor si la psiholog nu poa sal duca ca parintilor li se pare normal deoarece e copil si e inca mic,nu pot sal urechez ca nu este la moda,habar nu am ce samai fac suntem in sc doar de cateva luni si deja suntem toti parintii pana peste cap satui de el,ce ma sfatuiti sa fac cui sa ma adresez ca inv si directoare nu pot sa faca nimic doar sal pedepseasca ceea ce se pare ca e obisnuit deja,e f fericit cand face rau cuiva daca ii spunem sa nu se mai lege de copii ne ameninta,dar in acelasi timp invata f bine,desi nu pare a fi atent la ore ,va multumesc daca miati da vreun sfat ,sa facem ceva ca ne asteapta inca 7 ani cu el ca si colegi si daca face asa la 7 ani nu stiu ce va face la 14.salutari

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihaela (acum 14 ani)

chiar daca copilul are o varsta mica nu este un argument valid pentru a nu merge cu el la un psiholog. In general parintii copiilor cu probleme de comportament "vad" cel mai tarziu problema...
mai ales parintii copilului trebuie sa mearga la psiholog, ei insisi ac***a probabil unele dificultati. "a merge la psiholog" nu trebuie sa se rezume la o evaluare facuta ( de multe ori fff superficial in spitalele) de un psiholog clinician, ci poate mai ales la un psihoterapeut / consilier specializat pe terapia familiei.
din descrierea copilului problema, ar putea fi un diagnostic de ADHD. comportamentul copilului nu este mereu insotit si de un deficit intelectual, dar acest lucru nu inseamna ca problemele copilului vor disparea de la sine odata cu trecerea timpului , ci asa cum spuneati si dvs. sa se accentueze.
scoala ar trebui sa puna la dispozitie un consilier scolar, primul care sa opineze cu privire la traseul ulterior al acestui copil. revin cu mentiunea ca si parintii trebuie consiliati pentru a le i se explica si argumenta necesitatea interventiei specializate in rezolvarea acestei probleme.
" copii de astazi sunt adultii de maine".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.