Clickmed
programare rapida la medic

Pleurezie

Boli respiratorii
Intrebare postata de gheorghe360 cu 15 ani in urma

La inceputul lunii iulie prezentam frisoane,febra f mare, greutate in a respira, oboseala, junghiuri...primul diagnostic dat a fost nevralgie intercostala, am primit un tratament f dureros injectabil iar febra nu-mi scadea.am revenit la dr de familie si l-am rugat sa ma consulte la plamani,in momentul in care mi-am ridicat bluza cred ca s-a rusinat si n-a mai facut controlul si a dat diagnosticul de faringita acuta,tratament cu augmentin,...febra a tot continut inca 10 zile si respiratia mi se tot ingreuna,oboseam chiar si cand ma ridicam din pat,incepusem sa ma sufoc, si cautand pe net simptomele mi-am dat seama ca tb sa merg la urgente pt ca problemele mele sunt legate de plamani...am dat peste un dr f bun care la atingerea cu stetoscopul si-a dat seama ca e nevoie de o radografie...intradevar,diagnosticul era de pleurezie, insa inflamatia plamanului era exact pe partea inimii si bataiile era f rapide.fericirea cea mare a fost ca nu era nevoie de punctie pt ca lichidul era intr-o cantitate f mica,am facut tratamentul necesar si a fost totul bine intr-un interval relativ scurt. dar mi s-a spus sa nu ma expun la soare cel putin un an. am cam incalcat aceasta regula si dupa 6 luni am fost la cateva sedinte de solar, si acum parca imi simt respiratia putin ingreunata...oare sa fie vreo problema in urma sedintelor de solar? de precizat ca am inceput in urma cu cateva zile sa iau anticonceptionale,dar asta chiar nu cred sa aibe treaba cu afectiune plamaniilor,nu?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pleurezie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

acum doua luni sotul meu a fost diagnosticat cu pleurezie .i sascos apa si este inca sub tratament tss la controlul de doua luni razele au iesit la fel cu primele inainte de a scoate apa ce se...

Intrebare postata acum 14 ani in Boli respiratorii.

Un pacient cu pleurezie tuberculoasa in tratament TB de 5 zile este transferat intr-un spatiu cu pacienti bolnavi de TBC. Exista riscul de a se imbolnavi de TBC ?

Intrebare postata acum 15 ani in Boli respiratorii.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.