Clickmed
programare rapida la medic

Terapia asupra canalelor radiculare ale dintilor - esentiala pentru mentinerea dintilor pe arcada

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Am fost la dentist pe data de 23.01, si pot spune ca mi-a fost scos nervul la o masea care ma durea de 4 luni cand mi-a fost extirpata maseaua alaturata, de atunci am avut dureri groaznice de ureche = de la maseaua alaturata careia i-a fost extirpat nervul vineri(23.01.2009. am inceput sa iau augmentin, dar nu prea se vad rezultatele, ce imi puteti recomanda?Inca nu am pusa plomba definitiva, ci am doar un pansament provizoriu. Durerile nu inceteaza , am luat chiar si un movalis, iar urechea nu inceteaza.De la orelist mi s-a spus ca este din cauza maselii, urechea nu are nimic. Va multumesc si va astept raspunsul cat mai curand.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Terapia asupra canalelor radiculare ale dintilor - esentiala pentru mentinerea dintilor pe arcada"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Poate nervul nu a fost scos, mergi la dentis sa umbe la masea, sa-ti schimbe pansamentul.
Multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iulia (acum 9 ani)

Aici in SUA multi dentisti biologic spun ca extirparea nervului ii periculos si chiar daca nu ai dureri am inteles ca nu se recomanda de dentisti . Doctorii spun ca e imposibil sa ucizi toti microbii din dinte. daca intelegi in engleza dute pe Youtube.com si scrie "root canal dangers" este mai multa informatie acolo.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.