Clickmed
programare rapida la medic

Medic ortodont bucuresti

Caria dentara
Intrebare postata de ivanciu cu 15 ani in urma

Buna ziua. as dori sa imi spunetyi un medcic bun in bucuresti sau daca stiti ceva despre domnul dct dragos stanciu de la leodent sau de daciana velisarato de la velvet dental. ms:)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Medic ortodont bucuresti"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Pacientul _roman (acum 12 ani)

Exista probabil destui medici “anti-pacienti”. Daca fiecare dintre noi am atrage atentia atunci cand trebuie, poate ca toate nenorocirile care se inmultesc zi de zi nu s-ar mai intampla. De aceea, cred ca ar fi bine ca fiacare dintre noi, mai devreme sau mai tarziu, sa impartaseasca si celorlalti "experientele" neplacute cu unele cadre medicale de pe la noi, care uita ca de fapt pacientul nu vine la ei de placere, ca este un om ca si ei , care pe deasupra le mai acorda si incredere maxima. Unii insa se considera "Dumnezeu pe Pamant", ac***a putere absoluta asupra pacientului. Cred ca este cazul sa-i readucem la realitate incet, dar sigur.
Eu am avut o "experienta" neplacuta cu dr.Daciana Velisarato - ortodont, fosta colaboratoare la Velvet Dental Bucuresti. Unii spun ca a incetat colaborarea cu aceasta clinica din cauza faptului ca era foarte aglomerata la cabinetul ei particular si nu mai facea fata solicitarilor.
Nu cred ca despre aglomeratia de la cabinetul ei particular este vorba, ci despre faptul ca probabil s-au cam saturat suficient de multe persoane de "figurile" de "persoana importanta" pe care le afiseaza din ce in ce mai pregnant acesta d-na dr. Mai degraba cred ca o depasesc anumite probleme profesionale sau nu mai face fata "multitudinii" de probleme personale pe care le are. Este si normal sa fie aglomeratie la cabinetul ei personal, atata timp cat are program de lucru "martea si toamna" sau probabil cand este dumneaei ceva mai "bine-dispusa". In rest, ce se mai poate spune despre cineva atat de "impresionat" de perfectiunea absoluta a propriei persoane incat, probabil dupa parerea ei, restul lumii s-a nascut din gresala si noroc cu prezenta ei ca mai poate critica pe ici pe colo "defectele" tuturor celor care au "privilegiul" de a respira acelasi aer cu ea.
Nu stiu daca aceasta d-na dr. va realiza vreodata ca aroganta si rautatea la adresa pacientilor nu sunt deloc compatibile cu statutul meseriei sale. Poate ca “latura umana” este mai pregnanta la ea, dar in cazul in care are anumite "afinitati" sau "repulsii" fata de o persoana sau alta, ar trebui sa fie responsabila si sa isi rezolve aceste probleme comportamentale astfel incat sa nu afecteze actul medical.
In orice caz, ar fi bine ca fiecare dintre noi sa luam atitudine in orice fel de cazuri in care ne este lezat statutul de pacient, pentru a putea avea o medicina de calitate.
Din pacate, la noi inca exista destui medici care isi permit orice in baza statutului pe care il ofera profesia de medic. Ceea ce este total gresit inteles de catre unii dintre ei!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Aicha (acum 11 ani)

Apreciez initiativa dvs. Problema este ca multi - sau foarte multi romani - nu iau atitudine, poate de frica sau poate din alte motive.
Cred ca ar trebui facuta o lista cu medici asa nu, si asa da, cu detalii, si incurajati fostii pacienti sa contribuie prin feedback - anonim sau nu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aicha
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aicha
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna ziua, Cred ca prezint probleme de urinare de o saptamana si jumatate. Mai exact, urina este inchisa la culoare. prezint usturimi in timpul urinarii... si, nu stiu daca are importanta,...

Intrebare postata acum 14 ani in Incontinenta urinara.

Buna Madalina, Eu folosesc pt. durerile de gat oropivanole care sunt foarte bune. Numai bine

Intrebare postata acum 14 ani in Diverse.

vreau sa stiu cine imi poate recomanda un medic urolog bun in cluj dar sa stiti sigur ca e bun, ati fost la el sau a fost cineva din familie

Intrebare postata acum 15 ani in Boli genitale masculine.

cine poate sa-mi recomande un medic specialist endocrinolog bun in cluj care sa se priceapa si in probleme ginecologice, am noduli la ambii sani pe baza hormonala si multe alte probleme. Am fost la...

Intrebare postata acum 15 ani in Dezechilibrele hormonale.

Va rog mult sa-mi recomandati un ginecolog bun, unde pot merge la un control, pt ca de ceva vreme, desi am fost la niste controale, situatia mea nu s-a ameliorat! Va multumesc!

Intrebare postata acum 15 ani in Boli genitale feminine.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.