Clickmed
programare rapida la medic

Diversificarea la sugari

Nutritia copiilor
Intrebare postata de Laudel cu 16 ani in urma

De la ce varsta se poate da albus de ou (supa cu galuste) si painica? multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diversificarea la sugari"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Florian Alex (acum 16 ani)

Eu stiu ca diversificarea ar putea incepe in acest sens dupa 6 luni, dar nu cunosc in mod special cand anume ar putea tolera copilul albusul de ou, chiar daca e fiert...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Aurel3398933 (acum 15 ani)

reproduc din sfaturile date de dr. medic specialist neonatolog si asistent la Universitatea de Medicina din Buc" la 4 luni singurele alimente sunt laptele matern sau o formula de lapte.cerealele fara gluten sunt primele solide pe care trebuie sa le administrati sugarului.acestea se pot mixa cu apa,lapte matern si este recomandat sa le administrati cu lingurita, nu cu biberonul. se pot folosi formule de cereale fortificate cu fier.unele scoli europene recomanda administrarea de cereale cu gluten (grau, secara ,orz si orez) dupa 6 luni. fructele se vor administra dupa cereale.incepeti prin a administra cateva lingurite de suc 100%, cu lingurita,apoi fructe bine coapte, fierte(mere , pere,caise, prune)se evita administrarea compoturilor din comert... la 6 luni se poate administra piureurile de legume(fasole verde,morcovi,dovlecei,spanac,ceapa )...la 8 luni se poate administra galbenusul de ou. albusul nu se administreaza din cauza posibilelor reactii alergice.la 12 luni poate manca lapte integral. la 3 ani sta la masa adultului"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aurel3398933
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aurel3398933
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.