Clickmed
programare rapida la medic

Cerclaj

Sarcina
Intrebare postata de CORINA1181786 cu 16 ani in urma

Sunt insarcinata in 4 luni si am colul deschis 1cm medicul mi-a recomandat sa fac cerclaj (mentionez ca am mai perdut o sarcina la 6 luni din cauza ca am avut colul deschis)stie cineva daca exista vre-un risc si inafara de efort ce trebuie sa mai evit

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cerclaj"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Ioana695706 (acum 16 ani)

si eu am avut la prima sarcina colul deschis 2 cm si chiar ma intrebam de ce nu mi s-a facut cerclaj.am avut noroc si eu si copilul.poti sa sangerezi,mai ales dupa contactul sexual,asa ca mai bine iti faci cerclaj

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ioana695706
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ioana695706
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andreea2 (acum 9 ani)

fetelor daca vi se deschide colul eu va recomand sa ii spuneti medicului despre pesarul de cerclaj. este o metoda foarte simpla, se monteaza usor si nu va incomodeaza deloc....fara anestezie, fara a afecta mamica sau bebelusul.....este o metoda foarte simpla si eficienta de a evita nasterea prematura.
eu l-am comandat de la nr-ul 0769655689

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nalea (acum 8 ani)

Corina am vazut postarea ta si as vrea sa te intreb dupa atita vreme cum ai nascut, pentru ca si eu am cerclaj pe col si retraiesc foarte mult pentru copil...deasemena am pierdut si eu o sarcina la 4 luni si a doua la 6 luni am nascut prematur o fetita care a decedat a patra zi tot din cauza ca aveam colul uterin ingust.Acum am gasit un medic bun si el mi-a recomandat acesta solutii ca fiind cea maio buna.Am ajuns pina in luna a 6 insa retraiesc foarte mult.Ai nascut natural sau prin cezariana? Cum a decurs sarcina pe parcurs?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.