Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa iertam?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Ce faci cand stii ca ai gresit garv impotiva cuiva si impotriva tuturor regurilor morale si de bun simt fata de o persona , iar acum persoana nu mai este , nu mai poti indrepta nimic ? si nu poti sa te ierti si nu poti sa ceri iertare lui Dumnezeu pentru ca nu mai crezi in el ? De unde cauti atunci iertarea ? Tu nu te poti ierta si nici altcineva nu o poate face !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa iertam?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

andrei178 (acum 15 ani)

Esti prea pornita impotriva ta...Stii, se zice ca e cel mai greu sa primesti iertarea, nu de la altii, nu de la Dumnezeu, ci de la tine insati! Asta e primul pas in a te linisti. Sa nu mai fi increzuta!!!!!! Da, ai citit bine. Adica sa nu crezi ca poti ocoli legile vietii, oricat de dure par a fi, sa intelegi sincer ca esti OM, ca poti gresi ingrozitor, ca poti face lucruri impotriva tuturor regulilor morale, dar ai intotdeauna sansa sa regreti aceste lucruri, sa-ti ceri tie insati iertare, sa incerci sa faci bine mai apoi, nu sa stai si sa te condamni la nesfarsit. Crezi ca ce ai facut tu nu au mai facut altii inaintea ta? Tu ai sansa sa-ti continui viata, aducand ceva pozitiv. Intelegi ce vreau sa spun? Faptul ca ai scris aici deja dovedeste ca poti incepe sa te intelegi, sa ceri ajutor, sa te ierti tu. Numai Bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Florian Alex (acum 15 ani)

Cred ca totul se afla in interiorul nostru... In idealurile, valorile, crezurile noastre. Indiferent de situatie, ai putea gasi o varianta sa poti fi iertat, sa te impaci tu tine. Daca nu crezi in Dumnezeu, trebuie sa crezi in ceva: macar in tine, ca persoana. Iertarea va veni de undeva pentru ca un om normal isi va dori sa nu fie intr-o situatie conflictuala (nici cu el nici cu altii).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
grigore21123373 (acum 15 ani)

DUMNEZEU nu poate fi astazi si maine nu dar sa zicem ca nu mai exista creez in EL pt ca viata sa valoreze trebuie sa crezi intr-un ECHILIBRU atat INTERIOR (SUFLETESC)cat si EXTERIOR (ACCTIUNILE tale).Cauta-ti iertare in tine insuti si fa acest lucru prin a indrepta lucrul indiferent daca persoana nu mai este sau daca era ceva direct cenu mai este posibil acum creaza altceva prin care ai face un bine prin care chiar daca nu te simti usurata fa ca regretul tau sa-i ajute pe altii si chiar daca asta nu este de ajuns este totusi CEVA

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de grigore21123373
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de grigore21123373
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.