Clickmed
programare rapida la medic

Nu mai mananca fructe,

Nutritia copiilor
Intrebare postata de iuliana186 cu 15 ani in urma

Am un baietel de 7 luni,sanatos,dar nu mai vrea sa manance fructe la ora 10.I-am inceput diversificarea aproape de 6 luni,a mancat fructe fara nici un fel de problema,dar acum nu mai vrea.Mentionez ca inca il mai alaptez.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu mai mananca fructe,"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Buna
Incercati sa mai schimbati fructul poate nu-i place un anume fruct.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Florian Alex (acum 15 ani)

Eu iti recomand sa incerci sa indulcesti putin fructele (copiilor le place putin mai dulce), fie eliminand marul sau fructele mai acre sau acide, fie introducand morcov crud, cateva lingurite de cereale sau biscuite pisat. Poti incerca sa-i pui si putina branzica in fructe, poate ii va place mai mult textura fructelor pasate cu branza. La bebele meu a ajutat si schimbarea orei de masa. De exemplu in loc de 9.30 cum manca in primele luni, si-a decalat masa la ora 10.30. Pe de alta parte, sunt saptamani sau zile in care nu mananca din cauza dintisorilor, altele din cauza racelilor sau pur si simplu isi schimba preferintele. In cazul in care nu vrea sa manance fructe, mareste-i cantitatea de legume de la pranz si fa-i mai putine fructe pentru masa de dimineata. Poti sa-i introduci si o gustare la 16-17, cu iaurtel in care sa pui ceva banana sau banana cu mar si biscuite sau alte combinatii in care sa introduci si putin fruct.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Oncioiu (acum 15 ani)

schimba fructul sau ora la care i-l dai...tu nu te-ai satura sa mananci mereu ac. lucru la ac. ora???chiar daca sunt mici asta nu inseamna ca sunt si lipsiti de personalitate. totusi,daca ii schimbi fructul ai grija ce ii dai...daca are de obicei un scaun moale ii dai caise,banane,mere ionatane coapte in cuptor(asta ar fi o solutie buna,deoarece fiind coapte in cuptor au un gust pe care copilul nu-l cunoaste)...daca e constipat ii dai alte fructe. exclus kiwi,capsuni si fructe de padure pana la 1,5 ani.multa sanatate.cu stima,mihaela

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Oncioiu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Oncioiu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.