Clickmed
programare rapida la medic

Caderea parului cauze...????

Frumusete si intretinere
Intrebare postata de marian197 cu 16 ani in urma

Am un prieten..care are o problema cu parul,nu-i creste deloc are 21 de ani,si acum cativa ani cand parinti lui s-au despartit a fost foarte suparat,stresat,socat,de atunci a inceput totul..acum incerca diferite tratamente.Stie cineva ceva in legatura cu acesta problema?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Caderea parului cauze...????"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marian197 (acum 16 ani)

am un prieten..care are o problema cu parul,nu-i creste deloc are 21 de ani,si acum cativa ani cand parinti lui s-au despartit a fost foarte suparat,stresat,socat,de atunci a inceput totul..acum incerca diferite tratamente.Stie cineva ceva in legatura cu acesta problema?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marian197
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marian197
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
CRISTY (acum 14 ani)

da exista o solutie chiar cea mai buna in prezent dar are si reacti advarse..pe scurt medicamentul miracuilos care este cel mai bune se numeste PROPECIA este un produs american (niste pastilute) reactia adversa este ca va scadea libidoul ,potenta si erectia precum si cantitatea spermatica comparativ cu felul cum era mai inainte...dar daca esti tinar este ok peste un timp vor disparea aceste lucruri si vei reveni la normal de mentionat ca mai trebuie sa maifoloseasca in acelasi timp inca un produs care se foloseste extern pe par se numeste MINOXIDIL concentratia cea mai mare si este cam 700 de mi ,folosite impreuna aceste soluti practic fac minuni ,spun asta pt ca si eu am avut pb de genul asta si stiu ff bine ,inca o chestie daca nu gaseste PROPECIA sau i se pare ff scump poate folosii in locul ei PROSCAR care este practic acelasi lucru dar intrun dozaj mai mare cu o alta denumire si se foloseste im problemele de prostat la barbatii virstnici ...sau! mai exista o chesti inlocuitoare insa atentie! asta este de doua ori mai puternica decit ceea ce am prezentat anterior la fel si reactile adverse si se numeste AVODARD...mai trebuie sa sti ca un tratament trebuiesa tina macar 3-4 luni dupa care pauza iar parul va regenera foaret bogat si va tine cam 2-3 ani dupa care trebuie reluata treaba ,iar medicamentele spuse de mine se vor lua exact asa cum scrie in prospect....succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marcus92365 (acum 10 ani)

Pastile pentru caderea parului -
http://track.follixin.ro/product/Follixin/?uid=2484&sid=652&pid=125&bid=adc***aec

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.