Clickmed
programare rapida la medic

Anevrismul aortic (aorta anevrismala)

Boli de inima Anevrism aortic sifilitic
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Sotul meu a decedat cu 18 ani in urma din cauza unui anevrism aortic toracic.Am o fetita de 18 ani.S-ar putea sa mosteneasca boala?Ce investigatii trebuie sa faca?Unde sa ma adresez?Va rug sa-mi dati un sfat.
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anevrismul aortic (aorta anevrismala)"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

comentarii utilizatori (acum 15 ani)

De o luna de zile umblu cu tatal meu pe la medici...tata are 72 de ani...pana anul trecut in decembrie tata nu aprezenta nici-un simptom,nici o durere,muncea pensionar fiind,om activ,care in viata lui nu a fost BOLNAV pot spune.Dar anul trecut ne-am prezentata la doctor pt o durere in capul stomacul doar in momentul cand inspira aer.Apoi...am ajuns sa facem tratament de hipertensiune...am descoperit un chist renal...un anevrism aortic...ca in final sa faca si o insuficienta renala!Am umblat cu el timp de 1 luna de zile de 4 ori la SMURD ,internat 1 data la cardilogie,apoi jucati ca la meci de tenis(aruncat de la un medic la altul)cu insuficienta renala,tata nu se mai alimenta deja de 2.5 sapt si nu il interna nimeni.Nimeni nu vroia.Am ajuns la SMURD,inca o data care cu ajutorul unei domane doctor careia II MULTUMESC DIN INIMA l-a trimis cumva in spital la nefrologie.Tata e acolo acum de 1 sapt.dar tot acuza dureri abdominale,se alimenteaza foarte,foarte putin.Am cautat un cardiolog,m-am dus si am asteptata 7 ore la usa spitalul ca sa cunosc si sa ma rog de un medic sa ma ajute,cu totul ca nu am fost trimisa de nimeni.Asteptarea a dat roade intr-un final...cineva m-a ascultat si a luat atitudine,a vb si cu medicul nefrolog.Acum dansul imi propune un transfer de la nefrologie la chirurgie cardiovasculara pt investigatii si poate operatie.Dar pana la efectuarea transferului,medicul nefrolog imi spune ca el nu mai are ce sa=-i faca si ii face externarea.CUM E POSIBIL CAND TATA ARE 55 DE KG SI SE CHINUIE SA VB,DAR SA MANANCE SI INCA MAI ARE CREATINA(228) SI UREEA( 7) PESTE NORMAL CU MULT.NU MAI STIU CE SA FAC ,SANT DISPERATA,DA-TI UN SFAT,UN GAND,CEVA...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
comentarii utilizatori (acum 15 ani)

Am si eu o intrebare am descoperit la o persona in virsata de 78 de ani un anevrism de aorta abdominala diagnosticul medicului la iesire din spital este DRG cod1 anevrismul aortic cu localizare nespecificata,fara mentiunea rupturii asta fiind unul din diagnostice dar si cel mai grav eu va intreb in zona stomacului in partea de jos la mijlocul stomacului daca pui mana se simte ceva tare si in locul accela zvicneste ca si cum ar bate pulsul dar destul de pronuntat din ce motiv ar fi si daca are legatura cu aorta (anevrismul) va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Raluca Onet (acum 8 ani)

Intregul aparat circulator, aorta si vasele de sange se curata de depuneri, colesterol, celule moarte si celule tumoarale foarte usor cu Natto Serra Max cate o capsula pe zi, dimineata inainte de micul dejun. Va spun din experienta. Documentati-va si luati o decizie. Medicamentul este naturist si e facut de Doctor Bio, se gaseste in magazine naturiste si farmacii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

buna seara tuturor!in urma cu 4ani mama mea a fost operata de cancer pe col uterin....a facut radioterapie timp de 3luni de zile dupa care a urmat operatia care dupa spusele medicului a iesit...

Intrebare postata acum 14 ani in Cancer.

Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea operatiei unui anevrism aortic la un pacient de 60de ani cu hipertensiune . Multumesc

Intrebare postata acum 16 ani in Boli de inima.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.