Clickmed
programare rapida la medic

Simptome ciudate

Investigatii
Intrebare postata de ionel131 cu 15 ani in urma

Am facut recent (acum 2 luni ) analizele . Au rezultat valori aproape duble ale transaminazelor (fata de limitele inscrise pe buletin) trigliceride mari, colesterol marit. In urma recomandarii medicului de familie , am inceput sa iau LIV 52 . Pana acum 2 saptamani ,totul a fost in regula . De 2 saptamani am inceput sa am usoare ameteli si simt cum ma furnica ceva la nivelul scalpului ,plus zvagnituri la ceafa si tample.De asemenea simt usoare intepaturi deasupra inimii si am din cand in cand usoare eructatii.
Va rog sa imi dati o raza de speranta.
Multumesc mult,
Dragos Cojocaru

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Simptome ciudate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dorina6899908 (acum 15 ani)

LIV 52 este un produs natural,l-am folosit si eu......mergi si fa un control cardiologic. Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
rodica109119930 (acum 15 ani)

Buna ziua!
Analizele dvs nu sunt stralucite intradevar. Faptul ca aveti colesterolul si trigliceridele mari reflecta si un grad de ateroscleroza si posibil probleme cardiovasculare. Pe de alta parte simptomele pe care le aveti se pot datora si anumitor probleme la nivelule coloanei vertebrale cervicale.
Din punct de vedere terapeutic Liv 52 ca si protectie hepatica nu este intotdeanuna suficient si nici nu rezolva problema incarcarii hepatice. De asemeni este necesar sa luati masuri si impotriva riscului crescut de ateroscleroza si a complicatiilor acesteia.
Va invit sa vizitati pagina www.flavin7.ro unde sunt prezentate produse naturale din plante care se adresesaza problemelor dvs. O atentie deosebita va rog sa acordati produselor Flavin7 si Olimpiq StemXCell, unicul stimulator natural al celulelor stema dulte care s-a dovedit a fi foarte eficient in regenerarea hepatica si nu numai.

De asemeni va puteti adresa si Centrului nostru Naturist de Evaluare a Sanatatii SERAFIM din Bucuresti care pune accent in principal pe prevenirea si abordarea pe cale naturala a diferitelor afectiuni. In cadrul centrului avem un dispozitiv medical computerizat, electrosomatograf, care poate evalua din punct de vedere functional starea de sanatate a corpului. Pentru programari telefon 0732144497.

Cu respect, Dr. Adelina Gutan www.centrunaturist.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rodica109119930
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rodica109119930
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alin58 (acum 15 ani)

Eu am avut reactii ca ale tale la Liv52. Sfatul meu este sa-ti faci, markerii de hepatita (A,B,C) si sa incerci un regim lipsit de grasimi, prajeli, tocaturi si alcool.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alin58
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alin58
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
romeo (acum 7 ani)

Ceea ce spui tu am eu. Am fost la neuro prima data crezând ca senzația de amețeală de acolo vine pt ca nu e amețeală de genul dai în părți,e o amețeală extrem de ușoară,în fine,după neuro unde totul a fost ok am mers la tomograf unde iar totul e bine,după care am mers la cardiolog și din nou totul ok. De unde sunt toate simptomele astea? Pai sa vezi. . . Cardiologul mi.a dat de făcut analize. Colesterol,trigliceride și toate cele. Din toate colesterolul e mare. Am tratament cu sortis de 20 mg și lipantil de 145 mg. Deci mergi la cardiolog!

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Unde pot obtine mai multe informatii despre aceasta boala? Dupa ce am nascut am facut un fel de eczema pe sub san care la un moment dat s-a intins si pe san pana pe mamelon. De atunci am o liniuta...

Intrebare postata acum 15 ani in Afectiuni ale sanilor.

Buna ziua, Dupa un control ecografic mi s-a spus ca am 2 spline. Este cazul sa fac investigatii ulterioare? Poate avea vreo influenta faptul ca am un inceput de anemie datorita scaderii...

Intrebare postata acum 15 ani in Diverse.

as dori sa va intreb ce as putea face ca sa imi creasca parul ami repede?...este vreun tratament?

Intrebare postata acum 15 ani in Afectiuni oculare.

buna ziua , am 17 ani si am mai multe nelamuriri , sper k ma poate ajuta cineva. Acestea sunt simptomele mele: - batai puternice de inima, desi ekg a iesit ok - nevoia de a ofta des sau inspira...

Intrebare postata acum 15 ani in Investigatii.

sunt baiat si am incredibilul ghinion sa am migrena (cel putin asa am fost diagnosticat)tinand cont ca la fete e mai des . boala asta iti strica tineretea .dintr-o saptamana 2 zile ma doare capu...

Intrebare postata acum 15 ani in Migrena.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.