Clickmed
programare rapida la medic

Anorexia

Diete Anorexia nervoasa
Intrebare postata de cu 16 ani in urma

Buna seara!Ma numesc Andreea si am 21 de ani. Desi am avut mereu o siluieta destul de subtire, in urma cu aproximativ 6 luni am ajuns sa ma ingras aproape 10 kilograme. Am intrat in panica si am recurs la o dieta destul de stricta, pe care am urmat-o aproape 4 luni, cu mici intreruperi. Am ajus sa slabesc aproape 20 de kilograme. acum cantaresc 46 de kilograme, la 1,72. Problema este ca nu mai reusesc sa ma opresc din slabit, desi am renuntat la dieta de acum o luna; pierd macar 1-2 kilograme/saptamana si nu mai am deloc pofta de mancare. Simt tot mai des stari de ameteala si imi e frica sa nu fi devenit anorexica. Ce pot sa fac pentru a reveni la normal? Va rog sa imi dati un sfat! Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anorexia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

daniela44 (acum 16 ani)

buna,
am citit mesajul tau si sunt curioasa, daca poti sa-mi spui ce fel de regim ai tinut; mai exact,in ce consta acest regim?
Daca vrei sa-ti revii, trebuie sa incepi usor, usor sa mananci cat mai des si cat mai sanatos: fructe, legume, lactate si branzeturi.
Nu trebuie sa gandesti negativ si trebuie sa-ti doresti cu adevarat sa mai pui cateva kg pe tine.
Succes, astept raspunsul tau.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daniela44
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daniela44
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
florin17563082 (acum 16 ani)

buna! parerea mea este sa mananci tot timpu chiar daca nu ti foame am trecut si eu prin asa ceva am avut 50kg 7.75 inaltime si totusi slabeam fara sa fac nimic. dar am inceput sa mananc asa ca prostu cum se zice fara masura si mai ales seara orice dulciuri fructe ce prindeam. sti cum se mai largeste si stomacelu ala iar apoi trbuie sa-l si umpli dar nu cu orice si inca ceva am inceput sa iau anticonceptionale nu aveam ciclu regulat si cred ca si din cauza aia am ajuns acum la 70. anunta-ma si pe mine cum iti mai merge sunt curioasa. succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de florin17563082
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de florin17563082
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nicusor195082 (acum 16 ani)

Nu itei face probleme , nu esti anorexica , anorexiae o boala psihica , te vezi mereu grasa chiar daca esti ca o scobitoare.in cazul tau , vad ca te ingrijoreaza si vrei sa iei masuri , deci nu esto anorexica ;dar organismul are nevoie detimp sa se restabileasaca , e in lipsa de tot , vitamine , minerale, calciu .Sidaca nu potzi sa mai maninci e normal , stomacul tzi s-a micit .Tre sa faci eforturi sa maninci , chiar daca te simtzi satula , numai asa cavitatea stomacului se va largi ; si isista pe vitamine , mai ales vitamina "c"sicalciu
Denisa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nicusor195082
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nicusor195082
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dumitru108 (acum 16 ani)

eu am tinut o cura si am ajuns la 53 kg la 1,72m dar m-am ingrasat pana la 62. acum ma simt f grasa cu toate ca lumea imi zice ca arat bine asa. mam apucat iar de dieta...mers la sala. vreau sa fiu sp***a cu toate ca stiu ca nu e bine ce fac. e psihic, ma simt foarte rau:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dumitru108
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dumitru108
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

in timpul sarcinii m-am ingrasat 28kg,eu care nu am avut mai mult de 48 kg niciodata.cum sa slabesc?

Intrebare postata acum 16 ani in Tulburari de alimentatie.

ce boli se pot "castiga" de pe urma anorexiei?:| stiu ca este periculoasa,si poate sa duca chiar la moarte,insa nu stiu foarte sigur cu ce boli se poate ramane...

Intrebare postata acum 16 ani in Psihologie si psihoterapie.

vreau un sfat sa nu mai mananc mult cum fac? cel mai mult si mai mult mananc seara, ma treyesc noaptea din somn cu stare de foame? ce trbuie sa fac?

Intrebare postata acum 16 ani in Psihologie si psihoterapie.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.