Clickmed
programare rapida la medic

Naturopat Claudia

Psihoterapie
6

Despre

Spitale

Centrul Terapii Borri
(cabinet particular cu circuit inchis)


𝘿𝙖𝙢𝙤𝙘 𝘾𝙡𝙖𝙪𝙙𝙞𝙖 - Naturopat
„Serviciile mele constau în terapii alternative, preventive, recomandarea unui stil alimentar, recomandarea plantelor, consultanță reflexologică și iridologică, presopunctură precum și consilirea unui stil de viață pentru starea de bine și sănătate generală.
Vă stau la dispoziție pentru a vă face consultații video dar și la cabinet pentru terapiile concrete.
Prin consultația online vă pot ajuta să înțelegeți cauza unor stări de rău sau lipsă de vitalitate, vă pot recomanda plante, un regim alimentar și un stil de viață. Terapiile pe care le propun vindecă atât blocajele energetice cât și durerile fizice pentru că fiecare mod de gândire, emite anumite emotii, care conform specialiștilor, afectează organele vitale cât vitalitatea și dau stare de oboseală. Fiecare glandă echilibrează energia și forța vitală din corp.
Prin consultația iridologică se pot vedea: moștenirile genetice pe linie maternă și paternă, temperamentul, predispoziții la boli, constelația famiiară, compatibilitatea între parteneri, în ce direcție se scurge energia din corp, predispoziții ale problemelor de sănătate actuale. În acest context se pot face recomandări de prevenție.”
👉 Pentru detalii și programări accesați:

https://agendamed.ro/.../roman/damoc-claudia_7992.html


Date de contact

Roman
tel. 0747603579
Programare
Luni - Vineri
10.00 - 18.00
Pentru recuperare oferim servicii si la domiciliu.


Zona Bacau-Onesti

Practica medicala

CENTRUL TERAPII BORRI
ÎN ACEST CENTRU, VĂ SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE SERVICII:

CONSULTANȚĂ CU BIOREZONANȚĂ: Biorezonanţa este un fenomen biofizic ce are loc în organismul nostru şi care se referă la frecvenţele fundamentale de funcţionare celulară. Fenomenul este studiat în cadrul medicinii energetice sau mai precis, în cadrul medicinii cuantice. Medicina cuantică este o chintesenţă de chimie, fizică şi biologie, care are la bază principiul că orice structură vie din organismul nostru (celulă, ţesut, organ) emite impulsuri electromagnetice cu frecvenţă şi amplitudine dependentă de funcţionalitatea acesteia.

CONSULTANȚĂ-IRIDIOLOGICĂ:
Iridologia se ocupă cu ”diagnosticarea” bolilor prin cercetarea irisului pacientului si interpretând umbrele și formele din iris. La fel ca în cazul reflexologiei sau acupuncturii există niște hărți create de diverși terapeuți asupra modului in care ochii reprezintă oglinda corpului. Mai multe detalii la tel 0747603579 (Terapeut de specialitate, Claudia Damoc)

TEST DE INTOLERANȚE ALIMENTARE CU REGIM ALIMENTAR PERSONALIZAT
Ce este intoleranța alimentară?
Intoleranța alimetară este un disconfort, o stare de rău, o stare de continuă de indispoziție în urma consumării anumitor substanțe din alimente.
• Tulburările pe care alimentele le produc asupra organismului nu apar imediat (ca în cazul alergiilor); ele pot apărea și dupa 3 zile sau mai mult. În realitate, reacția este datorită faptului că anumite alimente pe care organismul nostru nu le tolerează sunt consumate zilnic.
• Datorită intolerantei alimentare pot aparea simptome sau diferite boli.
• Atunci când aveți o intoleranță la un aliment, indiferent ce cantitate veți consuma din acel aliment, efectul va fi același.
• Mecanismul intoleranței alimentare nu este bine determinat. Probabil provine de la schimbările imunologice ale organismului.Starile patologice care se datorează intoleranței alimentare și care pot fi ameliorate imediat prin evitarea alimentelor pe care le provoacă sunt multe și știintific demonstrate. Printre ele amintim: Tulburari gastrice (colita, gastrita, ulcer, etc); Manifestari dermatologice (eczema, psoriazis, acnee, dermatite etc); Tulburari de metabolism (diabet etc); Alergii (rinita alergica, astm etc); Dureri de cap; Dureri musculare și osoase; Stres si surmenaj; Atacuri de panică.

REFLEXOTERAPIE TERAPEUTICĂ
Tratamentul de reflexoterapie ajută la reducerea stresului acumulat, permiţând astfel diferitelor zone să se relaxeze şi apoi să funcţioneze mai bine. În cazul unor afectiuni minore, organismul este capabil să recupereze fără a fi nevoie de vre-un tratament. Corpul are în sine forţele necesare pentru vindecare; forţe care pot fi stimulate prin reflexoterapie și care pot facilita procesul de auto-vindecare a organismului. Mai concret iată bolile care pot fi vindecate prin reflexoterapie FĂCUTĂ BINE și de SPECIALIȘTI: stres, amețeli, migrene, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica; afectiuni hepato-biliare; afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, reumatism, artroza, artrita, coxartroza; tulburari endocrine: tiroida, paratiroide (caderi de calciu), suprarenale, deficiente de crestere la copii, reglarea ciclului menstrual, osteoporoza; disfunctii sexuale (impotenta, frigiditate etc.); tulburari de metabolism, obezitate, diabet; afectiuni digestive; afectiuni renale; probleme de circulatie a sangelui: hipertensiune, hipotensiune, arterioscleroza, dureri de picioare, guta; afectiuni ale urechilor, nasului si gatului (ORL): rinita, sinuzita, bronșită, astm, nevralgii etc ; crampe musculare, entorse, dureri de spate ajută și în cazuri de infertilitate la femei.

Educatie



Cursuri si Congrese

https://www.youtube.com/watch?v=BonDrezCB9c&t=4s

Specializari medicale


Certificari

Nu exista informatii completate

Afilieri

Nu exista informatii completate

Organizatii

Nu exista informatii completate

Publicatii

Nu exista informatii completate

Activitatea din comunitate

Buna dimineata. Depinde in ce zona a piciorului. Imi puteti scrie in privat. [email protected]

Postat acum 3 ani in forumul Diverse

Candida se vindeca cu Drojdie de Bere pastile - putem discuta detaliat pe [email protected]

Postat acum 10 ani in forumul Infectii ale pielii

Pe langa tratamentul prescris de medic puteti sa il ajutati dandu-i paducel care il ajuta la sange si la vasele de sange. In procesul de recuperare, v-as recomanda sa nu lipseasca presopunctura la...

Postat acum 10 ani in forumul Accidentul vascular cerebral

E mai mult o problema energetica decat de sanatate. Posibil sa vina pe un fond de oboseala prea mare repetata un timp indelungat si pe un fond de teama sau neliniste. Sunt remedii in aceasta...

Postat acum 10 ani in forumul Depresie

Este buna cea de la Boden Plant dar e nevoie si de miscare. Daca doriti ceva mai special si mai rapid putem discuta pe e-mail. [email protected]

Postat acum 10 ani in forumul Diete

Motivul caderii parului poate fi cauzat din mai multe motive. Aveti nevoie de o investigatie mai amanuntita. Poate fi din cauza stresului, a unor lipse de vitamine in corp sau chiar din cauza unor...

Postat acum 10 ani in forumul Frumusete si intretinere

Acest test de intolerante alimentare costa 150 de ron si dureaza aproximativ o ora.

Postat acum 11 ani in forumul Intolerante alimentare

Ciocolata, mai ales cea neagra contine magneziu. Ce activitate faceti? daca lucrati intelectual atunci creierul solicita acest aliment pentru ca are nevoie sa functioneze bine. Putem discuta...

Postat acum 11 ani in forumul Diverse

Starea fratelui dv nu e simpla. Ati putea sa il ajutati un pic sa se mai linisteasca facandu-i reflexoterapie si dandu-i ceva pentru sange. Nu stiu de uunde sunteti si unde sa va indrum sa mergeti....

Postat acum 11 ani in forumul Accidentul vascular cerebral

De cele mai multe ori depresia vine si pe un fond de teama si nesiguranta... teama de a pierde ceva sau pe cineva. Depresia vine si pe o stare de descarcare energetica... este nevoie de o...

Postat acum 11 ani in forumul Depresie

Trimite-i un mesaj medicului

Toate campurile sunt obligatorii!
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca mesajul si datele dumneavoastra vor fi trimise catre utilizatorul expus.
Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu termenii si conditiile Sfatul Medicului.

Felicitari!

Mesajul tau a fost trimis cu succes!

Continua navigarea