Clickmed
programare rapida la medic

Instamixt, granule solubile

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Instamixt, granule solubile

Ce este Instamixt si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Disfunctii hepato-biliare, functionale sau cu substrat organic (colecistite subacute si cronice, ciroze hepatice) colite spastice cu constipatie.

Mod de administrare

Preparatul se utilizeaza in forma de solutie, care se obtine dizolvand numarul de lingurite de granule, indicat in schema de mai jos, in 1/2 pahar cu apa (cca. 100 ml). O lingurita-menzura contine cca. 0,500 g Instamixt.

Adulti: Prima saptamana: de 3 ori pe zi cate 1 lingurita (dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor). A doua saptamana: de 3 ori pe zi cate 2 lingurite.
A treia saptamana: de 3 ori pe zi cate 3 lingurite. Tratamentul se poate relua, cu aceeasi posologie, dupa o pauza de 1 luna.

Copii de 10-15 ani: jumatate din doza adultului. Pentru o cura de 3 saptamani sunt necesare 2 flacoane de Instamixt.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Afectiunile hepato-biliare si renale acute; diabetul zaharat.

Informatii suplimentare

Compozitie

Extract vegetal din Cynarae folium, Taraxaci herba, Chelidonii herba, Hyperici herba, coresp. la 0,300 g polifenoli cinarinici. Lactoza pana la 100 g.

Ambalaj

Flacoane a 35 g produs granulat.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Trahomul – conjunctivita granuloasa

    Generalitati Trachomul reprezinta o infectie bacteriana cu localizare oculara determinata de Chlamydia trachomatis. Trachomul este o keratoconjunctivita cronica si una din cele mai importante cauze de morbiditate oculara. Boala se transmite in principal intre copii si...citeste mai mult

  • Factorii de risc ai bolii coronariene ischemice

    Generalitati Riscul cardiovascular poate fi inteles ca posibilitatea ca o persoana sa dezvolte o afectiune cardiovasculara cu potential fatal sau non-fatal intr-un anumit interval de timp. Printre factorii clasici de risc se enumera:varsta, sexul, ereditatea,...citeste mai mult

  • Complexul vitaminic B - rol si alimentatie

    Vitamina B1 - tiamina Complexul de vitamine B este format din 8 vitamine solubile in apa. Acestea indeplinesc roluri importante in organism., intervenind in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor. Se gasesc in multe alimente neprocesate si in suplimente...citeste mai mult

  • Terapia cu agenti chelatori

    Ce este terapia cu agenti chelatori? Tratamentul cu agenti chelatori consta in administrarea de agenti chelatori care pot inlatura metalele grele din organism. Agentii chelatori sunt indicati in tratamentul intoxicatiei cu fier, plumb, mangan sau aluminiu. Ei sunt...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  • Cu ce se pot elimina pietrele biliare?

    Am inteles ca acum exista diferite leacuri babesti sau naturale pentru a elimina pietrele de la vezica biliara.Daca s-a confruntat cineva si a scapat ajutati-ma si pe mine cu un sfat.

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter